Forum ŚlubnePortal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
Wesele - przejdź na portal || Forum ślubne | Suknie ślubne | Komis sukien ślubnych | Zapowiedzi Portal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   
Go to
Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Potrawy

Potrawy z pieczarek
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
duraverita
Ekspert
duraverita jest offline 



Dołączył: 21 Paź 2010
Posty: 5832
Pomocy: 11
Skąd: Toruń
Data ślubu: 01.10.2011
Wiek: 33

PostWysłany: Wto Kwi 05, 2011 10:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Hmm, myślę, że jakoś tyle co mielony, bo pieczarki mają niewiele. No i można by doliczyć jakieś 1/10 jajka na jednego takie pieczarka Razz A mielone zawsze można sobie zmielić z jakiegoś chudego mięska Smile Moja teściowa ma małe gospodarstwo, to zawsze mielone robi z łopatki wieprzowej i dodaje trochę królika i kurczaka, czasem wołowinki.
_________________
[url=http://www.maluchy.pl][img]http://suwaczki.maluchy.pl/li-60286.png[/img][/url]

[url=http://daisypath.com][img]http://davf.daisypath.com/8O95p1.png[/img][/url]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG



marta85
Zaangażowany
marta85 jest offline 



Dołączył: 13 Mar 2011
Posty: 341


Data ślubu: 18.06.2011
Wiek: 38

PostWysłany: Nie Kwi 10, 2011 8:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
[quote="duraverita"]Hmm, myślę, że jakoś tyle co mielony, bo pieczarki mają niewiele. No i można by doliczyć jakieś 1/10 jajka na jednego takie pieczarka Razz A mielone zawsze można sobie zmielić z jakiegoś chudego mięska Smile Moja teściowa ma małe gospodarstwo, to zawsze mielone robi z łopatki wieprzowej i dodaje trochę królika i kurczaka, czasem wołowinki.[/quote]

ostatnio też tak robię: takie mielone pół na pół. mieszkam mięsko z łopatki z piersią z kurczaczka. są naprawdę dobre
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
SophieLee

SophieLee jest offline 



Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 17


Data ślubu: Antispam
Wiek: 43

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 12:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Ja własnie najcześciej robię mielony takie mieszane. A pieczarki dodaje też do gulaszu, u mnie to jest ulubiony gulasz w domu, polecam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
marta85
Zaangażowany
marta85 jest offline 



Dołączył: 13 Mar 2011
Posty: 341


Data ślubu: 18.06.2011
Wiek: 38

PostWysłany: Wto Kwi 12, 2011 8:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
[quote="SophieLee"]Ja własnie najcześciej robię mielony takie mieszane. A pieczarki dodaje też do gulaszu, u mnie to jest ulubiony gulasz w domu, polecam.[/quote]

nigdy tego nie próbowałam, ale wszystko przede mną. na pewno się skuszę Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wistar
Mocno uzależniony
wistar jest offline 



Dołączył: 22 Wrz 2008
Posty: 3398
Pomocy: 8
Skąd: Małopolska
Data ślubu: 12.09.2009
Wiek: 39

PostWysłany: Pią Kwi 15, 2011 12:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
ja polecam krokiety z pieczarkami

Farsz: pieczarki podsmażyc z cebulką, dodać starty żółty ser i ewentualnei natke pietruszki i do naleśników; krokiety można opanierować i zamrozić; smażyc dopiero po rozmrożeniu przed podaniem - pycha.
_________________
[img]http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6hdge6gfv22lz.png[/img]

http://www.facebook.com/pages/Gram-o-%C5%BCycie-Kuba-M/307328532659098?sk=wall
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marta85
Zaangażowany
marta85 jest offline 



Dołączył: 13 Mar 2011
Posty: 341


Data ślubu: 18.06.2011
Wiek: 38

PostWysłany: Sob Kwi 16, 2011 11:45 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
[quote="wistar"]ja polecam krokiety z pieczarkami

Farsz: pieczarki podsmażyc z cebulką, dodać starty żółty ser i ewentualnei natke pietruszki i do naleśników; krokiety można opanierować i zamrozić; smażyc dopiero po rozmrożeniu przed podaniem - pycha.[/quote]

krokiety z pieczarkami i żółtym serem są pycha! ale nigdy nie dawałam do nich natki pietruszki.
zaawsze je podaję z czerwonym barszczem Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marta85
Zaangażowany
marta85 jest offline 



Dołączył: 13 Mar 2011
Posty: 341


Data ślubu: 18.06.2011
Wiek: 38

PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 12:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
wczoraj jadłam kotlety z soczewicy z pieczarkami. są przepyszne Smile ale nie mam pojęcia, jak się je robi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Potrawy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

 
Skocz do:  
Możesz czytać tematy
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Wesele Tworzenie stron internetowych
Baner