Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 5565 Pomocy: 4 Skąd: london Data ślubu: 07.08.2008 Wiek: 36
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 11:52 pm Temat postu: zona- co to wlasciwie znaczy?
to do mezatek sie zwracam- kiedy po slubie do was dotarlo znaczenie tego slowa
i co to dla was znaczylo?
bo ja moze i jestem 3 tygodnie po slubie- ale jakos nadal do mnie to nie dotarlo
i dziwnie to brzmi w moich uszach- dzwoni zona Remiego- moge z Mezem?
jakby to jakis zart byl? _________________
Myslę, że Katrin uświadomiła sobie, że żony wkrótce staja sie też mamami.
Lion, czy Wy nam nie chcecie czegoś powiedzieć? _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 3328 Pomocy: 3 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23.06.2007 Wiek: 30
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 2:25 pm Temat postu:
Nie, przynajmniej ja na razie nie wiem jaki efekt przyniósł tegoroczny urlop. Trzeba poczekać pare dni jeszcze czy coś jest czy nie ma, bo jechaliśmy w góry odpoczywać w dzień i pracować w noc _________________ Moja strona: www.rafalsudol.eu
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 8004 Pomocy: 9 Skąd: :) Data ślubu: 7 czerwiec 2008 rok :-) Wiek: 28
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 5:35 pm Temat postu:
Do mnie chyba tez jeszcze to nie dociera,ale taka jestem szczesliwa.Nam się zycie przewrocila do gory nogami po slubie A slowo Zona jest sliczne Mąż takze _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6Następny
Strona 1 z 6
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach