Nie powiem ciacha niezłe, śpiewają też nie źle i jestem w kropce bo mi się spodobali, ale nie wiem jak prowadzą zabawę mieliśmy już zespół wybrany, zabawę prowadzą super i śpiewają też po śląsku- co jest ważne dla mojej rodziny, ale Ci faceci się super prezentują, ale nie wiem co z tym śląskim. Może któraś z was się przy nich bawiła? I ciekawe jak zareaguje M. na nich _________________
Dołączył: 15 Paź 2008 Posty: 4014 Pomocy: 18 Skąd: Warszawa Data ślubu: 16.10.2010 Wiek: 25
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 2:18 pm Temat postu:
no no no ciacha z nich są niezłe
a tego tomka to skądś kojarzę tylko nie umiem wsadzić w odpowiednią szufladkę _________________ www.klara-power.pl
"Kiedy kochasz, to dusza nie śpi
Kiedy kochasz, to wiesz, że żyjesz"
Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 30876 Pomocy: 35 Skąd: Knurów Data ślubu: 11.06.2011 Wiek: 23
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 1:01 pm Temat postu:
no ale to takie słodkie było ale na początku był strasznie zazdrosny i mieliśmy o to straszne wojny ale wygrałam walkę i mu przeszła chorobliwa zazdrość a została ta kochana _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach