Wysłany: Sob Maj 17, 2008 11:22 pm Temat postu: Zawiadomienia\zaproszenia internetowe
Ja wyslalam super zawiadomienia przez email Sama je zrobilam w formie filmiku o naszej milosci Moi znajomi mowili ze fajoskie
Taki filmik mozesz zrobic na stronce http://www.funtuns.com/?lang=pl
a potem go zapamietac i skopiowac adres. No i ten adres mozesz potem wyslac przez gadu, skypa czy co tam jeszcze chcesz Jak chcesz mozesz obejszec sobie moje zawiadomienie tutaj: http://www.funtuns.com/story.php?movie=41
Powodzonka!!
Dołączył: 07 Kwi 2008 Posty: 3501 Pomocy: 5 Skąd: Białystok Data ślubu: 19 LIPCA 2008 Wiek: 30
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 8:20 pm Temat postu:
też uważam że taki filmik to badziewie, takie pierdołki dla małych dzieci, a z tego co zauważyłam to już drugie czy trzecie forum na którym koleżanka chwali się tym filmikiem _________________
ale ja nikomu nie mowie, zeby wyslali taki filmik sami A to prawda, ze chwale sie troche, bo mi sie stasznie spodobala ta stronka i myslalam, ze moze ktos tez chcialby skorzystac jak by sie o niej dowiedzial A nawet jak forma jest jakby dla dzieci to mi sie wydaje jeszcze bardziej slodka i bajkowa. Nie chcialam tez zasmiecac forum i przepraszam ale bylam lekko podekscytowana Zycze wam wszystkim powodzenia w przygotowaniach i zeby kazda z nas znalazla najpiekniejsze zaproszenia!! Serdeczne pozdrowionka. Nasze sluby sie zblizaja, juz nie moge sie doczekac mojego!!!!!
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 6250 Pomocy: 10 Skąd: Zielona Góra Data ślubu: 2008-09-27 Wiek: 32
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 10:52 pm Temat postu:
Han dziewczyny mają rację ż eten filmik trochę dziecinny, ale dziękuję za podanie stronki
Ale pamiętaj że zanim założy się temacik na forach trzeba poszukać czy takiego już nie ma _________________ Dum Spiro Spero
Cioci najmłodsze Skarby:
Internet internetem, ale ja osobiscie zbieram wszystkie zaproszenia ze slubów i wesel, na jakich byłam, a takiego nie schowam do szuflady, a póżniej pewnie skasuje, a co np z babcia, która kompletnie nie ma pojęcia co to e-mail??
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach