Wysłany: Czw Lut 10, 2011 10:35 pm Temat postu: Wrocław / second-shooter lub plener - za darmo!
Witam,
polecam się jako second-shooter na ślub/wesele we Wrocławiu
Lub na samodzielny plener.
Za free i zgodę na umieszczenie zdjęć w portfolio.
Nie będę uprawiać (auto)reklamowych peanów o second-shooterach - pozostawiam to Waszej opinii.
Domyślam się, że mogą powstać kontrowersje, no ale jakoś trzeba zaczynać, czyż nie?
Robiłam zdjęcia dla znajomych (uparli się na mnie ) i byli zadowoleni, teraz czas na krok dalej. Nie oferuję usług komercyjnie bo chcę szlifować warsztat a stawiam sobie wysoko poprzeczkę.
Jeśli obawiacie się o spięcie z głównym fotografem, to jeśli z góry nie macie klauzuli "na wyłączność" - chętnie do fotografa zagadam, obiecam nie wchodzenie mu w drogę i zdam się na łaskę bądź niełaskę hehe.
I w ogóle wszystko do dogadania z zainteresowanymi - zapraszam na priva lub foto.slub.wroclaw@gmail.com
pozdrawiam!
Agnieszka
Ostatnio zmieniony przez foto.wroclaw dnia Czw Lut 10, 2011 10:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach