Wysłany: Czw Mar 26, 2009 7:59 pm Temat postu: worki pod oczami
Cześć mam problem, z którym nie mogę sobie od jakiegoś czasu (8 m-cy) poradzić, a ślub się zbliża... Konkretnie chodzi o worki pod oczami, rano pomimo przespanej nocy budzę się z worami pod oczami, które w ciągu dnia stopniowo się zmniejszają, ale wiotka skóra się marszczy i robią mi się takie nieprzyjemne bardzo widoczne zmarszczki pod oczami. Pomóżcie proszę bo nie wiem jak sobie z tym poradzić próbowałam już kremów pod oczy ale nie działają _________________
próbowałam okładów z lodu i z herbaty, świetlika i nic, pojawiło się nagle z dnia na dzień i nie chce zniknąć, a ja nie chcę wyglądać na ślubie jak stara pomarszczona babcia _________________
stres, zmęczenie, długa praca przy komputerze.. i nie którzy po prostu mają worki pod oczami. ja nie mam worków normalnie, za to mam sińce, więc też to lepiej nie wygląda a o sposobach, to nie wiele mogę Ci powiedzieć _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
na makijażu niestety zmarszczki widać, a operacja brrrr przeraża mnie no i koszty raczej nie na moje możliwości chyba spróbuję mniej pracować może jakiś urlop hmmmm w sumie to 2 lata nie byłam _________________
koniecznie na urlop!!
wypoczywaj, zdrowo się odżywiaj i wysypiaj się _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Tak zrobię Madzialenko, mam jeszcze 20 dni starego urlopu więc w kwietniu mnie nie pooglądają w pracy postanowione
Dzięki dziewczyny
Gdyby jednak jeszcze coś Wam wpadło do głowy to napiszcie proszę _________________
since moga byc oznaką niedoboru żelaza...
na worki mozesz tez brać żelazo ( a jeszcze lepiej jesc żywnośc bogatą w ten składnik mineralny) i witamina A i E _________________
Moja mama go używa i sąsiadki i nic, żadnych worów pod oczami.. Jest droższy, ale na początek może poprosić o próbki! Naprawdę godny polecenia krem!! _________________ Od 06.06.2009r skazany na miłość...dożywotnio!
Bogusia połącz wszystkie rady. Jednak ja zaczęłabym od odpoczynku, podstawa to sen. Wysypiaj się więc, wprowadź zdrową dietę, więcej warzyw, owoców, soków, mało bądź wcale alkoholu, kawy i słodyczy a jeśli palisz to rzuć bo bardzo możliwe że worki pojawiły się od palenia, później sport. Regularne ćwiczenia i wysiłek pobudzają krążenie i dotlenienie komórek w całym organiźmie. W międzyczasie wieczorami rób okłady z ogórków, schłodzonej herbaty, uzupełniaj żelazo w diecie no i dopełnieniem niech będzie pielęgnacja a więc wszelkiego typu kremy pod oczy poprawiające mikrokrążenie, przeciwzmarszczkowe i uelastyczniające. Ja pod oczy używam kremu dr Ireny Eris z serii "Sin Skin" 25+. Do tanich nie należy ale jest świetny Jest też jak dla Ciebie 30+. Tak wygląda:
Bogusia połącz wszystkie rady. Jednak ja zaczęłabym od odpoczynku, podstawa to sen. Wysypiaj się więc, wprowadź zdrową dietę, więcej warzyw, owoców, soków, mało bądź wcale alkoholu, kawy i słodyczy a jeśli palisz to rzuć bo bardzo możliwe że worki pojawiły się od palenia, później sport. Regularne ćwiczenia i wysiłek pobudzają krążenie i dotlenienie komórek w całym organiźmie.
W tym właśnie sęk, że nigdy nie paliłam, winko kieliszek może raz na kwartał, śpię po 7-8 godzin, kawę rzuciłam w sierpniu i odżywiam się bardzo zdrowo a do tego 1-2 razy w tygodniu fitness, więc powinno być super - ale nie jest.
Wpadłam jeszcze na jeden pomysł masaż limfatyczny twarzy - podobno likwiduje obrzęki i napina skórę. Idę w poniedziałek. Dam Wam znać czy są jakieś efekty może i ktorejś z Was się kiedyś przyda. _________________
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 4:12 pm Temat postu:
tzw "worki pod oczami" to nic innego jak zatrzymana limfa. Bardzo dobre są właśnie okłady i kompresy stosowane na oczy. Ale polecam również wizytę w salonie kosmetycznym w którym kosmetyczka zapewne zaproponuje "Drenaż limfatyczny" czyli nic innego jak masaż twarzy który pozwoli rozprowadzić limfę przez co na pewno worki pod oczami ulegną zmniejszeniu a może nawet całkiem zniknął. Także serdecznie zapraszam do salonu kosmetycznego. Pozdrawiam wszystkie forumki _________________
Jesteś dla mnie do życia powodem, bólu ukojeniem. Chce być z Tobą, Kocham Cię i potrzebuję.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach