Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:46 am Temat postu: Welony ślubne
Własnie sie zabralam dosc konkretnie za ta tematyke i sie zgubilam
Jak to jest z tymi dlugosciami welonow?
Co to znaczy wlasciwie ze welon jest np.170 cm cięty z kola o jeszcze wiekszej średnicy np. 2.5m (czy jakos tak), a na modelce widac, ze jest gdzies za pupe (czyli taki jaki mi sie marzy )... _________________
Ja jak juz bede miala welon to krotki, chce miec suknie z trenem ale takim ze mozna go wpiac bardziej w suknie i podwinac lub odczepic od suknie by mozna bylo sie bawic na weselu, a we wlosy chcialabym miec zywe kwiaty najlepiej czerwone roze bo taki bukiet mi sie marzy z samych czerwonych roz
Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 7201 Pomocy: 16 Skąd: Radom Warszawa Data ślubu: 13 czerwca 2009r Wiek: 27
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:02 pm Temat postu:
Milencia to jest welon tiulowy?? ładny
choć mnie bardziej sie podoba obszyty dookoła _________________ ......................................................................
....................................................... .............
Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 7282 Pomocy: 4 Skąd: Silesia:) Data ślubu: 14 SIERPIEŃ 2010 Wiek: 29
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:46 pm Temat postu:
Zauważyłam właśnie, że niewielu dziewczyną się takie coś podoba mnie bardzo , jeszcze coś takiego:
http://www.welony.com.pl/oferta.html#1 _________________
PaulaRad szczerze ci powiem ze nie wiem czy to z tiulu czy nie w kazdym razie wiem ze nie chce miec zadnych wzorkow i chce zeby welon byl jak naj cienszy taka tylko mgielka zadne warstwy nie wchodza w gre, zadne ciecia tylko taka mgielka do ziemi ...
KatjaM od razu mowilam ze mamy podobny guscik _________________ mam najwspanialszego meza na swiecie !!!
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 6249 Pomocy: 10 Skąd: Zielona Góra Data ślubu: 2008-09-27 Wiek: 32
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 1:57 pm Temat postu:
Ja będę miała długi welon do samej ziemi , tylko jeszcz enie wiem czy pojedyńczy czy podwójny. _________________ Dum Spiro Spero
Cioci najmłodsze Skarby:
ja bede miala taki jak /\/\ilenciaa bez zadnycyh wzrokow i obwolutek z tiulu. na uroczystosc dlugasny a potem sie odpina ten dlugi i zostaje ten krotki;) _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 53, 54, 55Następny
Strona 1 z 55
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach