ogladam wlasnie stronke - wow wow wow - mimo ze na zaden slub sie nie wybieram w najblizszym czasie to cos podpatrze tak dla samej siebie _________________
swietne te sukienki ... cos takiego jak to pierwsza chce miec na poprawiny ... i wlasnie tez taki kolorek _________________ mam najwspanialszego meza na swiecie !!!
Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 26019 Pomocy: 23 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23 czerwca 2007 Wiek: 33
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 1:39 pm Temat postu:
Milencia, ale to zupelnie inna sukienka niz ta ktora wam pokazywalam w zestawieniu. Zdecydowalam sie w koncu nie zamawiac tej sukni, bo po przemysleniach doszlam do wniosku, ze ona bardziej nadaje sie na weselicho niż na przyjecie rocznicowe dla kilkunastu osób. I kiedy tak zastanawiałam sie co sobie sprawic na te okazję, to znalazłam w szafie czerwoną sukienkę ktora kupilam rok temu bo mi sie podobala, a jeszcze jej ani razu nie zalozylam bo za bardzo nie mialam okazji. No i stwierdzilam ze bedzie ok Po rocznicy na pewno jakies fotki wrzuce to zobaczycie _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 65, 66, 67Następny
Strona 1 z 67
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach