Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 2143 Pomocy: 3 Skąd: Kraków NH/Woking UK Data ślubu: 24 kwietnia 2010 Wiek: 23
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 9:33 am Temat postu: Stylizacje weselne
Hej:) ja swoje wesele mam w oberży, zaproszenia w staropolskim stylu i bardzo chciałabym żeby całe wesele było utrzymane w tej tendencji. Macie pomysł jak ozdobić salę? Podpowiem jeszcze że chciałabym utrzymać kolorystykę biały - lila - róż ewentualnie.
Zdjęcia sali w moich przygotowaniach - link pod suwaczkiem.
Może któraś z was też ma podobne pytanie odnośnie stylizacji np Greckiej czy Góralskiej - chętnie pomogę! _________________ http://forum.wyjdzzamnie.pl/24042010-nasz-dzien-lithra-i-mateusz-vt5553.html
galeria ślubna
`nasze życia wirują jak kule w bębnie totolotka`
Dołączył: 31 Lip 2009 Posty: 391 Pomocy: 1 Skąd: Warszawa obecnie Szkocja Data ślubu: 11 Czerwiec 2011 Wiek: 28
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 9:49 am Temat postu:
Hej, ja mam sale w stylu... folk (nazywa sie stary mlyn oddaje ducha)
Tylko ja chce zrobic dodatki w bezu i zlocie (tzn. prezenty dla gosci , wizytowki, zawieszki na alkohol, mysle co na stole...)
Chce zeby wszystko sie ladnie komponowalo ale zeby nie bylo tandetnie...
Ala - bo ty wrzuciłaś link do zdjęcia. Nawet jak go zamkniesz w znaczniki [img] to nie zadziała, bo ma zakończenie html i nie jest rozpoznawany jako obrazek.
Musisz kliknąć na 'pobierz pozostałe kody' i tam wybrać opcję 'Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze): ' lub 'Zdjęcie 500px na forum: '
_________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Wrzucasz je na fotosik, po wrzuceniu masz link 'pobierz kody do zdjęcia' i jak klikniesz, to otworzyć ci się okienko z różnymi kodami. wybierasz odpowiedni i wklejasz w wypowiedź _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
U nas motywem przewodnim beda motyle kolory: bialy srebrny & ivory
z tym ze te na torcie (caly zalukrowany bialy ) beda kolorowe
same dekoracje sa w linkach w dekoracjach co gdzie itd...
nie za duzo tego bedzie bo sala sama w sobie ma charakter wiec tylko confetti motyle dodane na dekoracjach kwiatowo-swiecowych na stolach , menu , winieti na kieliszkach itp
tak tylko delikatne.
i zaproszenia tez z motywem motylkowym delikatnym. _________________ Asia
eh, sama pamiętam przygotowania do ślubu ..
przejrzeliśmy chyba cały internet aby zdobyć upragnione dekoracje [link usunięty przez moderatora]
napisz na priva, to podam Ci nazwę sklepu, gdzie kupiliśmy wszystko co potrzebne
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach