Wysłany: Sob Paź 01, 2011 2:23 pm Temat postu: Solucci - tak to nazwa oleju :)))))
Witajcie Mam na imie Asia i właśnie zupełnie przypadkowo znalazłam to forum, wiec postanowilam sie zarejestrowac. Mam dopiero 17 lat, wiec do ślubu jeszcze troszke, ale mam nadzieje ze mimo to mnie przyjmiecie.
o jak milo:) jasne ze Cie przyjmiemy a nawet sie cieszymy:) zapraszamy do dyskusji i milego pobytu u nas..tylko uwazaj to forum wciaga! _________________
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 6:10 pm Temat postu: Re: Solucci - tak to nazwa oleju :)))))
Solucci napisał:
Witajcie Mam na imie Asia i właśnie zupełnie przypadkowo znalazłam to forum, wiec postanowilam sie zarejestrowac. Mam dopiero 17 lat, wiec do ślubu jeszcze troszke, ale mam nadzieje ze mimo to mnie przyjmiecie.
Popołudniowa kawka dla forumek i forumowiczów:
wiesz, jak zrobić dobre wejście
hej hej _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dziekuje za tak liczne powitanie _________________ Przyjaźń jest najpiękniejszym ze wszystkich prezentów, jakimi możemy zostać
obdarowani aby szczęśliwie ukształtować swoje życie.
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach