Wysłany: Wto Sie 03, 2010 5:15 pm Temat postu: Ślub z powodu dziecka
Witam wszytskich szczęśliwych narzeczonych i młodych małżonków
Na potrzeby nowego tematu gromadzę materiał dziennikarski na temat kobiet, które z różnych względów podstępem zaszły w ciążę by przywiązać do siebie mężczyznę. Jeśli jest wśród was taka osoba, bądź znacie takową proszę o kontakt pod adresem s.najuch@tvn.pl Będę wdzięczna za każdy punkt widzenia w tej kwestii. Zapewniam pełną anonimowość i dyskrecję.
dziewczyna pisze ze jest dziennikarka pewnie chce artykul napisac ... nie mam wiedzy na ten temat ale gdybym miala to co mi tam by bylo napisac??? trzeba byc pomocnym:) _________________
Ja nie znam takich osób a raczej kobiet co na podstęp poszły. Jedyne co wiem na ten temat to z gazet albo internetu. Ale to w wiekszości artykułów czytałam ze panny to na kase w takich przypadkach lecą i na jakiegos super kolesia. _________________
"Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć
wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie."
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 31704 Pomocy: 92 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 7:58 am Temat postu:
ja nie rozumiem tego oburzenia, przecież jest mnóstwo kobiet łapiacych czy zatrzymujacych na dziecko. A skoro ktos chce o tym napisać to czemu nie, zwłaszcza jak domyslam się anonimowo. Hehe, bede świnia i znajomej podesle linka, ona ma szeroka wiedzę na ten temat _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 31704 Pomocy: 92 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 8:08 am Temat postu:
no jak ona chodzi i się chwali , ze taka jest sprytna,to i dla prasy się pewnie wypowie a najlepsze, ze ten koleś ją lał i leje, wyzywa od najgorszych i ogólnie strasznie traktuje, a jak się dowiedziała , że on ją chce zostawić to nagle jej tabletki przestaly działac. On jej się kiedyś po pijaku oświadczył , to jak wytrzeźwiał to ona juz miała salę załatwioną, kupiła pierscionek, obraczki itd. Geniusz logistyczny _________________
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 8:13 am Temat postu:
nie, ona twierdzi, że to niewielka cena za bycie z Dareczkiem , bo on cudowny jest
żeby było jasne Dareczek ma wykształcenie podstawowe, niemiły zapach i jedyne hobby to picie z kolegami i polerowanie felg w BMW, zadna z niego super partia _________________
o ja tez znam kogos kto by sie mogl wypowiedziec na ten temat A teraz zyje z super bogatym chlopakiem ktoremu mama daje 1000zl na utrzymanie ich dwoch i corki, aha i kolejne w drodze _________________
ja znam taką która jak jej się psuło w związku to zarz mówiła że jest w ciąży, a potem odstawiała tabsy z nadzieję że a nóż faktycznie się uda i się nie wyda... _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach