oj widzę ze temat tutaj ucichł, ja biorę ślub za miesiąc i już dostałam tak "piękne"życzonka od teściowej ze sie popłakać tylko idzie.początki jak narazie są wredne...
Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 2421 Pomocy: 6 Skąd: Porvoo/Finlandia Data ślubu: Cyw.10.12.07 Kos.16.08.08 Wiek: 29
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 3:51 pm Temat postu:
Daga,ja tez za miesiac:)-.- uszy do gory-nie wychodzisz za maz /nie zenisz sie z tesciowa tylko z jej synem.To wiekszosc zycia spedzisz z nim,a nie z nia:) _________________ moje mysli,moje zycie,moj blog www.seniusia.blog.onet.pl
Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 8004 Pomocy: 9 Skąd: :) Data ślubu: 7 czerwiec 2008 rok :-) Wiek: 28
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 4:21 pm Temat postu:
DagaiPiotr napisał:
oj widzę ze temat tutaj ucichł, ja biorę ślub za miesiąc i już dostałam tak "piękne"życzonka od teściowej ze sie popłakać tylko idzie.początki jak narazie są wredne...
Z Tesciowymi tak jest Ale co tam Tesciowa wazne ze przyszły Mąx jest kochany _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach