Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 12:09 pm Temat postu: problem z fryzura
hej Dziewczyny wychodze za maz w pazdzierniku ale dreczy mnie jeden problem - mam bardzo odstajace uszy i nie bardzo wiem jak je zakryc. Bylabym wdzieczna za porade. Ps czy ktos z Was zna dobra fryzjerke i makijazyste we Wroclawiu??? Serdeczne dzieki za rade
Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 30875 Pomocy: 35 Skąd: Knurów Data ślubu: 11.06.2011 Wiek: 23
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 12:16 pm Temat postu:
moze rozpuszczone wlosy ale pokrecone? ja mam kolezanke ktora tez ma odstajace uszy i w ogole nie chodzi w spietych wlosach.. _________________ Użytkownik otrzymał punkt pomocy za ten post.
Ja jak byłam mała, to miałam też obsesję odstających uszu i na noc je podklejałam na plastry - ale klej???!!! _________________ Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.
masakra jakaś z tym klejem...
na odstające uczy najlepiej własnie rozpuszczone, kręcone.. albo pół upięcie, ale z przodu koniecznie wypuszczone tak zresztą jak wszystkie radzą _________________
Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 7201 Pomocy: 16 Skąd: Radom Warszawa Data ślubu: 13 czerwca 2009r Wiek: 27
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 12:44 pm Temat postu:
Joanna Tangero czy ktoraś z propozycji Ci sie spodobała ?? _________________ ......................................................................
....................................................... .............
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach