Forum ŚlubnePortal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
Wesele - przejdź na portal || Forum ślubne | Suknie ślubne | Komis sukien ślubnych | Zapowiedzi Portal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   
Go to
Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Już po Ślubie

pralnia Besta Warszawa ul. KEN

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ola123

ola123 jest offline 

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 1:07 pm    Temat postu: pralnia Besta Warszawa ul. KEN Odpowiedz z cytatem
Dziewczyny odradzam korzystanie z usług tej pralni, zniszczyli mi suknię! Przez ten pseudo-specjalistyczny zakład nie miałam sesji zdjęciowej, bo suknia nie nadaje się po praniu do niczego! Wygnieciona, odbarwiona, zwykłych plam po zabawie weselnej nie potrafią doprać. Nie ryzykujcie!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

gosiaaaaa

gosiaaaaa jest offline 

PostWysłany: Pon Mar 07, 2011 7:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Witam, ja tez przestrzegam przed [u][b]pralnia BESTA na Ursynowie, koło stacji Stokłosy!!!!! [/u][/b]Sposob zalatwienia sprawy swiadczy o firmie a tu takie chamstwo ze az zatyka. ODDALAM do odswiezenia koszule bo wisiala w szafie a szlismy na slub, gdzie byliśmy świadkami. Koszula była praktycznie nowa, kupiona tylko na wyjątkowe okazje za 250zł. W sobote przed samym slubem odbieram a tu 2 smugi na srodku z przypalonego żelazka. Wszystko sie moze zdarzyć, wiec chcialam by mi to odczyscili ale sposobem na zalatwienie problemu byl atak: ze taka oddalam (dodam, ze ta pralnia zawsze kazda rzecz oglada pod lupa jak nie jest pewna co z tego wyjdzie, pisza na kwitku- na odpowiedzialnosc klienta) i teraz tez tak bylo: pracownica obejrzala i przyjala bez uwag i zastrzezen. Nie wiem czego sie spodziewalam ale chocby slowa przepraszam, postaram sie etc. Nic takiego nie nastapilo. Napisalam mail do wlascicieli bo czesto nie wiedza jakich pracownikow maja i przezylam szok. JUZ wiem dlaczego taki poziom reprezentuje pracownica. Przykald idzie z GORY. Wlascielel wmawial mi, ze zle przechwuje koszule w szafie!!!! Ani razu nie padlo slowo przepraszam. Wmawia mi sie ze ta koszule, ktorej nigdy nie prasowalam, bo nie potrafie - sama przypalilam. Dawno nie spotkalam sie z takim podejsciem do klienta. JUZ wiem ze nigdy z tej pralni nie skorzystam. Kazdemu moze sie przytrafic wpadka zawodowa ale by sie dogadac wystarczy troche pokory i grzecznosci a nie odpowiadac chamstwem. Wlasciciel okazal sie takim samym prostakiem jak jego pracownice. Ja oddałam koszulę za 250zł, ale strach pomyśleć, że mogłabym tam dać suknię ślubną za parę tysięcy, czy futro!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Już po Ślubie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz czytać tematy