Wysłany: Wto Lip 12, 2011 11:38 am Temat postu: Poszukiwania sukni
Zastanawiamy się z narzeczonym czy zamiast tradycyjnego ślubu i wesele nie zdecydować się na ślub na jakieś egzotycznej wyspie. Zanim podejmiemy ostateczną decyzję, zaczęłam się rozglądać za suknią odpowiednią na tą okazję - czyli najprawdopodobniej na plażę lub ogród przy plaży i 30-40st. upał. Myślę więc o czymś zwiewnym, delikatnym, ale - wiadomo - eleganckim. Może być również w jasnych pastelach. Niestety trudno jest znaleźć coś odpowiedniego..
Po poszukiwaniach we własnym zakresie (które jak na razie nie przyniosły oczekiwanego rezultatu), proszę więc o pomoc ))
Może macie jakieś sprawdzone salony, które oferowałyby takie wzory (np. w Warszawie, Częstochowie) lub linki do stron, gdzie można byłoby znaleźć inspirację
Czy myślałaś też o krótkiej sukience? Oczywiście bez przesady ale wiadomo: im mniej materiału tym lżej Ja znalazłam ostatnio na Facebooku taką galerię w łódzkim, a dokładnie w Zduńskiej Woli https://www.facebook.com/pages/Galeria-mody-%C5%9Blubnej/194625273924804?ref=ts Też się rozglądam bo już najwyższy czas..
A oni mają dość duży wybór sukien. Może coś Cię zainspiruje;)
Co do krótkiej sukienki to ja się nie zastanawiałam. Chciałam w ten dzień założyć coś wyjątkowego i jedynego w swoim rodzaju. Moja jest długa, ale nie czuje ciężaru .
Życzę udanych "łowów", że tak się wyrażę. Jak ci się podoba krótka to taką kup. To ty masz się czuć dobrze w ten dzień . _________________
Krótkie mi się podobają.. ale tak jak mówisz.. to musi być coś wyjątkowego a przede wszystkim eleganckiego wiec chyba zdecyduję się na moje ukochane koronki najlepiej w kolorze kremowym ))) <3
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach