Wysłany: Czw Cze 07, 2007 1:01 pm Temat postu: Piosenki na kasete
Dziewczynki, mam wielka prosbe.
Kompletuje piosenki na plyte z filmem z wesela dla kamerzysty.
Jezeli ktoras z was posiada jakies, ktore by sie nadawaly, bardzo prosze o przeslanie mi na maila: edyta0@wp.pl.
Jezeli nie macie, to moze chociaz jakies tytuly mi podpowiecie.
Mam juz troche, ale moze jest cos fajnego co pominelam.
Dzieki z gory _________________
ja chce wybrac na plyte jakies 2,3 piosenki nam bliskie, ktore mi sie kojarza z okresem kiedy sie poznalawlismy itd,a oprócz tego wydaje mi sie ze te piosenki ktore sa czesto typowane na 1 taniec bardzo sie nadają jako podklady filmów slubnych _________________
jeśli chodzi o piosenki Wam bliskie, to raczej nie podpowiemy
tak jak pisałaś, Mami - pasują często te typowane na pierwszy taniec, ale też nie zawsze. Może lepiej najpierw obejrzeć film, później dobrać muzykę? Albo pozostawić wybór kamerzyście - jeśli jest profesjonalistą - będzie to świetnie dobrane _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
tak ale na pewno jesli sie w cos wlozy swoja prace np. związana z przygotowaniem takiej oprawy muzycznej, to zupelnie inaczej niz zdanie sie calkiem na kamerzyste...w koncu on ma jakies melodie i piosenki ktore wrzuca na wiekszość wykonanych przez siebie filmów. poza tym muzyka jest dla mnie zbyt wazna zeby zdac sie na kogos,a skoro mam czas zeby to przygotowac... _________________
bardzo podobalo mi sie jak Katrin pisala ze mieli wplywa na calą oprawę Mszy,od początku do konca wszytsko zaplanowali sami, wielki szacunek! _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
ja Łukaszowi w dniu naszego poznania dałam filmik nad którym siedziałam 2 miesiące
nasze zdjęcia i muzyka.. fajnie wyszło, prawie 15 minut filmu i te 2 miesiące pracy albe bardzo mu się podobał _________________
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 7518 Pomocy: 8 Skąd: Szkocja Data ślubu: 20.09.2008 Wiek: 28
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 1:58 pm Temat postu:
Sama miałam załozyc dokładnie ten temat, bo tez wybieram własnie piosenki na płyte dvd z filmem. Narazie mam tylko zespol farba, a reszta to ciagle niewiadoma. _________________
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 6249 Pomocy: 10 Skąd: Zielona Góra Data ślubu: 2008-09-27 Wiek: 32
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 5:55 pm Temat postu:
[quote="Madzialena"]jeśli chodzi o piosenki Wam bliskie, to raczej nie podpowiemy
/quote]
Madzia raczej juz nie podpowiesz bo ten temat był założony rok temu
Ta pani jest już po ślubie _________________ Dum Spiro Spero
Cioci najmłodsze Skarby:
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5Następny
Strona 1 z 5
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach