Wysłany: Sro Mar 03, 2010 8:50 pm Temat postu: Piosenka dla naszego lubego :)
Planuje podczas wesela zrobic taki maly prezencik, juz wtedy mojemu mężulkowi w postaci piosenki specjalnie dla niego
Mysle o tych dwoch, jesli macie jakies propozycje poprosze
never gonna be alone nickelback
i miss you blink182
albo coś myslovitz _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
ten kawałek jest fajniutki myslalam nad nim , tylko zeby ostatnia zwrotke sobie darować w sumie to ta poiosenka od poczatku jest z nami i opowiada nasza historie:D _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 11:58 pm Temat postu:
Ja przy szymkowym torcie urodzinowym zamierzam mu puscic collage naszych kawałków : dla mnie masz stajla, jagódki, irie i kilka innych _________________
Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 3045 Pomocy: 6 Skąd: lubuskie Data ślubu: 29.05.2010 Wiek: 26
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 2:53 pm Temat postu:
Jakby był nasz miks,to bym chciała Będę brał cię w aucie ,kojarzy mi się i pasuje do okoliczności,w jakich się poznaliśmy i spędzaliśmy czas " border="0" /> _________________
Bez Ciebie nie ma mnie,z Tobą chcę osiągnąć kres
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Następny
Strona 1 z 8
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach