Co zrobic z panikciami? I przewszystkim kiedy...? Jak myslicie? Przyjezdzam do Olsztyna na tydzien przed slubem, ale nei mam pojecia gdzie tam sa jakies dobre salony.. a potem wyjezdzam na 3-tyg w tropiki i nie moge sobie pozwolic na odpadanie tipsow czy inne tego typu historie.... prosze pomozcie!!! Zna ktos jakies dobre miejsce w Olsztyni? Czy raczej ni ryzykowac i zrobic je juz na tydzien przed slubem u siebie? POMOCY!!!!!
Co zrobic z panikciami? I przewszystkim kiedy...? Jak myslicie? Przyjezdzam do Olsztyna na tydzien przed slubem, ale nei mam pojecia gdzie tam sa jakies dobre salony.. a potem wyjezdzam na 3-tyg w tropiki i nie moge sobie pozwolic na odpadanie tipsow czy inne tego typu historie.... prosze pomozcie!!! Zna ktos jakies dobre miejsce w Olsztyni? Czy raczej ni ryzykowac i zrobic je juz na tydzien przed slubem u siebie? POMOCY!!!!!
Witam Cię,i ten 7 czerwiec,no no Ja na Twoim miejscu popytałabym koleżanek gdzie warto zrobić,albo jak ja to nie raz robię pytam np.babki w sklepie jak mi sie podobaja jej paznokcie gdzie robiła i wiem-trzeba sobie radzić jakoś _________________
tak... to byloby logiczne gdybym byla w Olsztynie, a ze jestem jakies 1700km od to jest to dosc skomplikowane... i niestety nie znam nikogo w Olsztynie kto robi sobie paznokcie, a przyjezdzam tam juz tydzien przed weselem wiec nie moge zrobic ih u siebie... i kolko sie zamyka... _________________
Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 10284 Pomocy: 17 Skąd: Mielec/ UK Data ślubu: 05.07.2008 Wiek: 29
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:01 pm Temat postu:
wiesz widaje mi sie,ze teraz raczej w kazdym salonie kosmetycznym staraja sie zeby ich praca byla dobra i trwala,musza dbac o swoja reputacje bo konkurencja w tym biznesie jest coraz wieksza i nie pozwola sobie na strate klienteli i opini,dlatego nie martwila bym sie tym tak bardzo,kiedys moglo byc roznie ale teraz naprawde duzo sie zmienilo. _________________
Ostatnio zmieniony przez kasia25 dnia Sro Kwi 16, 2008 12:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
dokladnie... roznie to bywa... auuu
Sznowne panie... nigdy nie organizujcie wesela na odleglosc... to jakich koszmar... jejku jak ja mam nadzieje ze to wszystko wypali.... _________________
Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 8005 Pomocy: 9 Skąd: :) Data ślubu: 7 czerwiec 2008 rok :-) Wiek: 28
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 3:53 pm Temat postu:
Kamillouss napisał:
dokladnie... roznie to bywa... auuu
Sznowne panie... nigdy nie organizujcie wesela na odleglosc... to jakich koszmar... jejku jak ja mam nadzieje ze to wszystko wypali....
Jasne,że wypali,spokojnie tylko i bez niepotrzebego denerowowania się Grunt to nie przejmować się _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 31, 32, 33Następny
Strona 1 z 33
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach