Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 2:56 pm Temat postu: Partner do towarzystwa
Witaj, chętnie potowarzyszę Ci przy jakiejkolwiek imprezie (Wesele, studniówka, bankiet itp.).
Jestem otwarty na zawieranie nowych znajomości,
lubię dobrą zabawę, porozmawiać na wiele tematów, pożartować.
Stawiam na luz, elegancję i asertywność - wiadomo wszystko zależy od danej sytuacji.
Mam spore doświadczenie w tego typu okolicznościach.
Posiadam wiele umiejętności tanecznych, czuję dobrze rytm, przeszedłem wiele szkoleń,
poprowadzę Cię nawet jeśli uważasz że taniec to dla Ciebie czarna magia.
Możesz być pewna że będziesz widoczna na parkiecie:)
Potrafię zadbać o Twoje potrzeby - możesz na mnie liczyć w każdej sytuacji.
Nie palę, nie piję (jedynie do towarzystwa)
Moje zasady:
Zaczynamy imprezę razem i kończymy ją razem.
Nie ma takiej opcji abyś czuła niesmak tego dnia.
Jesteś w tym dniu dla mnie najważniejsza.
Wiek 21, Wzrost 185 cm, brunet.
Budowa ciała sportowa.
Zapewniam Ci dobrą zabawę, uśmiech i miłą atmosferę do białego rana:)
Mój rejon to woj. Małopolskie, istnieje możliwość dojazdu do innych województw, odległość nie jest przeszkodą.
Możliwe jest spotkanie przed imprezą w celu bliższego zapoznania się.
Jeśli jesteś zainteresowana, napisz do mnie, oczywiście przesyłam foto :
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
hahahahahahahaha
mało ekranu nie poplułam
kiedyś chyba u ewy drzyzgi tacy byli.
Hehe no to przygotuj sobie następnym razem przed otworzeniem przeglądarki jakąś chusteczke - polecam może się przydać
Tak u Ewy byli chyba tacy co biorą za to kasę, a ja tego nie robię .
Tak pozatym ogłoszenie zamieściłem ponieważ lubię się dobrze bawić i przy okazji mogę komuś pomóc
fajnie, że lubisz się dobrze bawić, tylko może lepiej byłoby poszukać innego odbiorcy, bo tu są głównie mężatki lub kobiety zaręczone _________________
Stefcia z jednej sotrony tak sobie mysle, ze to nie jest glupie. Zobacz sa tez mezatki z dziecmi, jak ktos zaprasza na wesele, to maz zostaje z dzieckiem a kobietki ida z kolega _________________ NASZA GALERIA ŚLUBNA
http://forum.wyjdzzamnie.pl/anna-i-tomasz-21-08-2010-r-vt6211.html
Czekoladka no nie chciałem aż tak wprost tego ujmować, ale wiadome mi jest że Was mężatki, męczy monotonia życia i szukacie nowych wrażeń so, here I am
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach