Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 5:45 pm Temat postu: Nowy programik - Suwaczek na pulpit
Dla wszystkich zainteresowanych podaje link do programu naszego portalu, który będzie odliczał dni do Waszego wydarzenia na pulpicie komputera. Wynik pokazany będzie w dymku. Tak więc nie trzeba bawić się w wstawianie suwaczka w aktywne elementy pulpitu.
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15053 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 1:20 pm Temat postu:
bardzo fajny pomysł wojtusiu ustawiłabym to sobie, ale komp mam wspólny z siostrą zabiłaby mnie chyba _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 7201 Pomocy: 16 Skąd: Radom Warszawa Data ślubu: 13 czerwca 2009r Wiek: 27
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 9:55 am Temat postu:
ja mam inny program ktory pokazuje godzine co do sekundy
uwazam ze super są takie typu programy , jesteśmy dzięki temu na bieżącą _________________ ......................................................................
....................................................... .............
Programik sciagniety.Dziala tak jak powinien fajna sprawa _________________ Miłość - przywiązanie do kogoś lub czegoś, które przejawia się w relacji do drugiej osoby połączone z wolą i nieraz silnym pragnieniem stałego obcowania z nią, czemu może towarzyszyć pociąg fizyczny do osoby będącej obiektem uczucia.
.
Wioleta i Krystian
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach