jest temat o obrączkach...
Tam nie do końca o to chodziło, jakie my wybraliśmy, ale zrobił się z tego temat o takim właśnie charakterze.
a abstrahując, nam się podobają takie:
albo coś w tym stylu, ale raczej matowe.. ewentualnie takie jak tutaj, że środek matowy - boki błyszczące..
ale wszystko się może jeszcze zmienić wstępnie wybraliśmy takie, lecz konkretnego wyboru dokonamy bliżej daty. _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 9:56 pm Temat postu: Mat
A wlasnie - a propo matu - bedzie sie scieral, prawda?
Jak to bedzie wygladalo jak juz sie zetrze?
Pani w sklepie powiedziala ze jak sie zetrze to uzupelnia - ale czy to bedzie wygladalo tak samo dobrze jak na poczatku?
Ma ktos moze juz jakies doswiadczenia zwiazane z tym tematem?
gładkie się rysują, matowe wycierają - nie ma rzeczy idealnych. _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15121 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 1:21 am Temat postu:
mqrcin my tez juz mamy obrączki dawno kupowaliście Bardzo fajne są te wasze _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 7201 Pomocy: 16 Skąd: Radom Warszawa Data ślubu: 13 czerwca 2009r Wiek: 27
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 6:22 pm Temat postu:
a my jeszcze nie mamy nawet takich wybranych w myślach
przejęłam w tej kwestii myślenie mojego M "zdążymy"
ale podobają mi się Marcin te Twoje
Madzialena Tw też sa piękne ale my nie chcemy łączyć kolorów złota ale fason jest cacy _________________ ......................................................................
....................................................... .............
mnie się jakoś właśnie trochę przestały podobać, te które wkleiłam
kiedyś mi sie podobały, teraz już mniej _________________
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 7201 Pomocy: 16 Skąd: Radom Warszawa Data ślubu: 13 czerwca 2009r Wiek: 27
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 6:29 pm Temat postu:
hahahahaha
dlatego my to odkładamy na "później" ale nie za późno żeby nam się nie opatrzyły _________________ ......................................................................
....................................................... .............
Rozglądałam się już za obrączkami, podobają mi się te piaskowane. A kupimy jak Grzesiu przyjedzie. _________________ Od 06.06.2009r skazany na miłość...dożywotnio!
My tez odłożyliśmy kupno obrączek na później, czekamy na pieniążki od przyszłej teściowej!!! A co do obrączek to na razie wiemy, że mają być grubeeeee, nawet bardzo!!! _________________
Nasze będą do odbioru jakos w tym tygodniu:) są całe z żółtego złota i mają chyba ze 4 mm szerokosci:) Niby takie standardowe te nasze obrączki i klasyczne, ale i tak przepiękne:) _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 64, 65, 66Następny
Strona 1 z 66
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach