Wysłany: Nie Lis 25, 2007 10:08 am Temat postu: moja data
a my mamy 13.06.2009
dlatego że chcieliśmy wczerwcu i 13 dla nas szczęśliwa bo obchodzimy rocznice 13
miejsce zarezerwowane ( na 2008 żadnego terminu wolnego)
teraz rozglądamy się za orkiestrą, kamerzystą, fotografem i jak to będzie zarezerwowane to można odetchnąć
Ruda Paskuda _________________ www.lesnychochlik.pl
"Nie wierzę w astrologię, bo jestem spod znaku Ryb, a Ryby nie wierzą w astrologię." (Albert Einstein)
Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 8004 Pomocy: 9 Skąd: :) Data ślubu: 7 czerwiec 2008 rok :-) Wiek: 28
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 6:57 pm Temat postu:
To rzeczywiscie szybko ustaliliscie datę i to jeszcze tak dokładną.Ale witamy Cię wśród szczęsliwych Oczekiwaczek na ten dzień Powodzenia _________________
Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 8004 Pomocy: 9 Skąd: :) Data ślubu: 7 czerwiec 2008 rok :-) Wiek: 28
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 8:30 pm Temat postu:
Tak z ciekawości spytam,nie musisz odpowiadać:A po ile lat macie?
Mogliscie się zdecydować jak jesteście pewni,że chcecie się pobrać na 2009 rok pomimo młodego wieku,bo wiek nie ma znaczenia,trzeba być po postu dojrzałym _________________
No pewnie że możesz spytać ja mam w grudniu 24 lata a mój Michałek w styczniu 23 ale właśnie o to chodzi, że on nie dojrzał żeby brać ślub w 2009 roku... ja bym bardzo chciała ale nic na siłę...
Pozdrawiam gorąco
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 9:35 pm Temat postu:
TO ciekawe co mówisz,ale to co On nie chce i sam Ci powiedział żebyscie to przelozuli czy Ty doszłas do takich wniosków,że musicie poczekać?( znowu-jesli moge zapytac,dziewczyny mnie okrzyczą że ciekawska jestem) _________________
Jak rozmawialiśmy to ja mówiłam ze chcialabym wczesniej slub a Michalek mowil ze jeszcze nie dojrzal do tej decyzji i ze napewno w 2010 roku bedzie juz gotowy do slubu... bo narazie uczy sie i w sumie to ma pstro w glowie hehe... no a nie moze tez ozenic sie ze mna tylko dlatego ze ja jestem gotowa
Takze tak to wyglada dlatego zgodzilam sie z epoczekam dluzej i ciesze sie ze chociaz sie okreslil i ustalilismy ta date
No wiesz bedzie miec juz 25 lat takze napewno do tego czasu wydorosleje zreszta on sam mowi ze chce wziac slub ale chcialby tez skonczyc szkole zeby moc utrzymac rodzine... a na szkole duzo pieniedzy idzie takze mysle ze troche racji tez ma... ale z drugiej strony wiem tez ze jesli zdecydowalby sie wczesniej to rodzice by nam pomogli
Mallyna no wlasnie tez tak mysle poczekam pol roku i zobacze jesli nie zmieni zdania to zostaniemy przy tej dacie i bedziemy planowac ten piekny dzien... sam mi mowil ze juz w przyszlym roku mozemy powoli rozgladac sie za sala
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 10:00 pm Temat postu:
My też chcielismy skonczyc szkołe,dlatego rozumie Was I nie mogłam się doczekać jak skończymy,ale szybko to zleciało,więc Wam też zleci A za salą spokojnie możecie się rozglądać Przynajmniej wszystko bedzie bez pośpiechu.A tak jest najfajniej _________________
Dzięki myślę że powolutku będziemy załatwiac po połowie przyszłego roku. . . już się na to bardzo cieszę bo to jest ciężkie jeśli dwie połówki dojrzewająw innym tempie... wtedy zawsze trzeba iść na jakiś kompromis natomiast w naszej sytuacji kompromis jest ciężki bo nie można nic zrobić na siłę więć poczekam cierpliwie a sam fakt że data jest ustalona już mi poprawia humorek
Przygotujcie się że w przyszłym roku zasypię Was pytaniami co i jak i gdzie załatwiać
A przy okazji Wam też gratuluję z okazji zbliżającego się najpiękniejszego dnia w życiu
Uciekam powoli spać bo jutro do pracy trzeba o 5:30 wstać
Pozdrowionka i miłej nocki życzę
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach