Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 26019 Pomocy: 23 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23 czerwca 2007 Wiek: 33
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 9:16 am Temat postu:
zgadzam się z Usią... na cywilny myślę, że pasuje kapelusz jakiś fajny... ale tylko dla tych, którzy rzeczywiście lubią nakrycia głowy. Bo na przykład gdyby mnie nie wiem jak pasował, to bym go nie ubrała, bo bym sie w nim okropnie czuła. _________________
To podziele sie z Wami obserwcja stad , poniewaz jak bylismy sobie w kosciele tak po prostu zeby zobaczyc jak wyglada slub FR i ludzie na nim , to doznalam szoku , co prwada akurat pani mloda nie miala , ale wszystkie zaproszone kobiety w tym kosciele mialy kapelusze na glowach , nawet nie wiem jak to nazwac , takie kapelusiki jak w 1 poscie , tyle ze bardziej strojne , mialam wrazenie ze to jakas rewia kapeluszowa i toczkow , ale tu panie tak sie stroja jak damulki z dawnych czasow , mnie sie nie bardzo to widzialo , juz wole PL kulture , teraz bardziej zaobserwuje jak sie stroja Panie Mlode ze szczegolami o ktorych mowa .
No wlasnie co kraj to obyczaj .
Eppl , jak ja sie czulam ?? W duchu to mi sie smiac cjcialo z tych elegantek , ale tez mnie wkurzaly , bo te kapelusze , ronda , toczki z piorkami , kwiatuszkami , innymi dekoracjami zaslanialy mi cala reszte , nie no dzis sie smieje , ale na swoim wlasnym slubie to chyba padne , poniewaz bedziemy mieli takie FR elegantki , to jak Polacy zobacza to pomysla ze jakism film wlasnie IXX w bedzie krecony no i jeszcze wsrod polskich gorskich klimatow takie gwiazdy , nie no juz mi sie smiac chce , ale ich nie bede uprzedzac !!
Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 8004 Pomocy: 9 Skąd: :) Data ślubu: 7 czerwiec 2008 rok :-) Wiek: 28
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 3:47 pm Temat postu:
Lilka napisał:
No wlasnie co kraj to obyczaj .
Eppl , jak ja sie czulam ?? W duchu to mi sie smiac cjcialo z tych elegantek , ale tez mnie wkurzaly , bo te kapelusze , ronda , toczki z piorkami , kwiatuszkami , innymi dekoracjami zaslanialy mi cala reszte , nie no dzis sie smieje , ale na swoim wlasnym slubie to chyba padne , poniewaz bedziemy mieli takie FR elegantki , to jak Polacy zobacza to pomysla ze jakism film wlasnie IXX w bedzie krecony no i jeszcze wsrod polskich gorskich klimatow takie gwiazdy , nie no juz mi sie smiac chce , ale ich nie bede uprzedzac !!
Fajnie,tylko żebyś ze smiechu mogła wypowiedzieć przysięgę małzenska _________________
Nawet mi nie mow Eppl , bo mnie nie duzo potrzeba do glupawy a jak juz zalapie bakcyla to trudno mi sie opanowac , wiesz ja nawet mysle zeby one za duzego przypalu nie zrobily z ta przesadna rewia , no ale co tam , nie moge im zabronic bycia orginalnymi , moze tylko byc zabawne takie zdezenie sie "elegancji" .
Nie Eppl , nie martw sie oni czasem maja takie scenki i pewnie im nie dziwne to jest , pomysli taki ksiadz ze pewnie reakcja na stres , kiedys Wam opowiadalam jak tutaj pan mlody zaczol sie smiac , najpierw delikatne zdziwienie ze strony obecnych w kosciele , potem jeszcze bardziej , bo nie powstrzymal sie , no a potem jak juz nie dal rady i sie smial bez opanowania to wszyscy zaczeli sie smiac i ksiadz tez przy przysiedze do tego , no ale wszystko skonczylo sie fajnie , poslubili sie w radosci !
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Następny
Strona 1 z 10
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach