Ja też mam dość długie lekko kręcone włosy i też mam poprawiny dlatego robię tak by móc sama się na drugi dzień uczesać. W pierwszy dzień będę więc miała koka (i tu pełen profesjonalizm fryzjerki) a właśnie na drugi dzień rozpuszczone i lekko podpięte _________________
ja nie mam planui, wstane rano i zobacze co mam na glowie
jak bedzie badzo zle, to umyje i wysusze
a szybko wyprostowac wlosy mozna suszac suszarka i czeszac szeroka szczotka
oczywiscie jakis specyfik, pianke czy co tam a jak macie krecone to moze palcami ugniesc? ja kiedys tak robilam _________________
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 6247 Pomocy: 10 Skąd: Zielona Góra Data ślubu: 2008-09-27 Wiek: 32
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 12:20 pm Temat postu:
Widzę że nie ma postów autorki tematu, to może dla porządku zamknąć ten temat, w końcu juz temat o fryzurach jest _________________ Dum Spiro Spero
Cioci najmłodsze Skarby:
No tak ale wiesz jak to jest Ci co mają pokręcone chcieliby proste i na odwrót hihih w większości przypadków wkurza mnie że się kręcą szczegółnie na deszczu od razu mam spiralki _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach