Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 26014 Pomocy: 23 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23 czerwca 2007 Wiek: 32
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 9:11 am Temat postu:
900 zł - wszystko w żywych kwiatach... A jak pachniało...
Z tym, że para która miała po nas 2 godziny później ślub zgadała się z nami, bo też chcieli dekorację, więc podzieliliśmy się po 450 zł od pary. _________________
Co do kościolów starych gotyckich, to masz Usia rację. Tam jest po prostu inny charakter i klimat i nie trzeba aż tyle dekoracji, Ale mój kościół jest wielki bardzo jasny i nowoczesny (ma dopiero ok. 15 lat), bez obrazów i innych ozdób, więc dekoracja musiała być porządna, żeby był jakiś efekt. W moim kosciele, jezeli nic nie ma, to powiedziałabym, że jest po prostu tak jakoś goło i pusto.
No i poza tym tak sobie wymarzyłam juz dawno wystrój kościoła na moim slubie _________________
A ja w sumie nie wiem kto ma się zająć dekoracją kościoła . Ale z drugiej strony ślub będziemy brać w pięknym późnobarokowym kościele... zabytek klasy 0 , który aż kipi od fresków, ozdób itp, więc za dużo to i tak tam nie wsadzimy
Ruda Paskuda _________________ www.lesnychochlik.pl
"Nie wierzę w astrologię, bo jestem spod znaku Ryb, a Ryby nie wierzą w astrologię." (Albert Einstein)
nasz kościól też jest barokowy, ciemny i piękny, a jakoś chcialabym go udekorować - ławki, krzesła młodych itp. U nas zajmuje się tym kwiaciarnia. _________________ "Każdy w sobie ma czas na własny wielki lot..."
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 33, 34, 35Następny
Strona 1 z 35
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach