Myka, mój kolega ma firmę, która sprzedaje/wynajmuje fontanny czekolady i sprzedaje różne akcesoria do carvingu właśnie. Może do niego uderzę. Swoją drogą dopiero teraz się dowiedziałam, że to się carving nazywa _________________
ja bym chciala czesc rzeczy przyozdobic w ten sposob przed weseliskiem swietny efekt!
jeszcze chetniej bym kogos wynajela by to zrobil... obawiam sie ze w dziurze zwanej Jaworem bedzie z tym krucho _________________
Dołączył: 05 Maj 2009 Posty: 14162 Pomocy: 13 Skąd: Radzymin/Warszawa Data ślubu: 30.05.2009 Wiek: 30
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 7:14 pm Temat postu:
Myka akurat dziś oglądałam program o tym i wypowiadało się dwóch mistrzów jeden z nich podał swoja stronę http://www.owocowedekoracje.pl/
mówił że jeździ po całej Polsce i robi takie dekoracje na wesela _________________
Fakt faktem wygląda to super bajerancko, ale chyba nie ma co przesadzać. Mi szkoda by było kasy na zatrudnianie dodatkowej osoby żeby zrobiła coś takiego naszym owockom. _________________
Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 9433 Pomocy: 45 Skąd: Śląsk Data ślubu: 3 lipca 2010 Wiek: 23
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 4:35 pm Temat postu:
U mojej siostry na weselichu było coś takiego...
tzn dwa arbuzy - jeden z napisem kasia, drugi - tomek... wyglądało to świetnie... tyle, że robili to ludzie z hotelu, gdzie był ślub...
Jak będą zdjęcia, to Wam pokażę
Ale specjalnie za to bym chyba nie zapłaciła _________________
ja dlatego planuje sama to zrobic - nie duzo, na kazdy talerz z owocami cos malego - nawet w pomidorze lub melonie
jak sie uda to pokaze Wam efekty albo z nauki tez bedzie zabawniej
narazie siedze nad zaproszeniami jakos z gorki poki co _________________
cudna!
anulka - gratuluję tak świetnej sali - oglądam zdjęcia, które wklejasz i jestem pod wrażeniem, jak wam to wszystko ładnie podali i udekorowali! _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 20836 Pomocy: 64 Skąd: Radom Data ślubu: 10.10.2009 Wiek: 30
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:11 am Temat postu:
W Radomiu na targach ślubnych spotkaliśmy znajomego mojego męża któy zajmuje się min carvingiem. Dla nas było to zbędne ale może komuś przydadzą się namiary;
http://www.carving.radom.pl/index2.html#Kotwica_1
Można tam też zakupić zestaw noży do samodzielnego wykonania _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach