Dołączył: 18 Gru 2007 Posty: 6038 Pomocy: 18 Skąd: Czerwionka-Leszczyny Data ślubu: 28.04.2009 i 25.07.2009 Wiek: 29
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 1:33 pm Temat postu:
Ja się zastanawiam: wianek czy welon. Na razie szala przechyla się bardziej na korzyść welonu. W sumie wianek pasowałby i do sukni i do sali itp... ale wianek miałam już, jak szłam do pierwszej komunii a welonu jeszcze wcale (no nie licząc ostatniego wesela, kiedy to złapałam bukiet młodej pani i welon też mi przypięli ) i to jest ostatnia okazja, żeby go założyć... _________________ Kochamy Cię, Bogusiu!
Dołączył: 09 Sie 2008 Posty: 3131 Pomocy: 16 Skąd: Poznań Data ślubu: 4 lipca 2009 Wiek: 25
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 10:20 am Temat postu:
No właśnie, mnie to przekonało (wstepnie, bo jeszcze nie wiem jak będę w nim wyglądać) do welonu, bo kiedyś nie chciałam ale skoro moge go mieć tylko raz to czemu nie _________________
To jest argument zdecydowanie ZA. Welon miałam kilka razy ale to jak zlapałam więc tak pół prawnie a teraz bedę mieć swój swój i tylko swój i pełnoprawnie _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5Następny
Strona 1 z 5
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach