Wysłany: Pon Sty 19, 2009 12:36 pm Temat postu:
hehe dobry temat
mój łosiu nie zje :
-Faków
-salcesonu itp.....
-brukselki brokółów i korzenia pietruszki ... z tym mnie strasznie wkurza wiec rozdrabniam to i przemycam heheh _________________
hmm..
mój jest w zasadzie wszystkożerny - je wszelkiego typu golonka, galety, flaczki itp... nawet podobno jajecznica z móżdżkiem mu smakuje ( )
czego nie lubi... wiem, że jest coś napewno, ale nie potrafię sobie przypomnieć _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
mój to tylko niczego z buraczkami nie tknie, ani barszczyku, ani ćwikły, ani buraczków na ciepło poza tym chyba wszystko jada _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Aaa przypomniało mi się Misiek nie lubi ryb, ale głównie z powodu ości. Filety je chętniej. No i porządnego pstrąga z grilla czy piekarnika też nie odmówi - to jeden z rzadkich przypadków, kiedy postanawia pomęczyć się z ośćmi _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
To u mnie tego dużo będzię. Mój na pewno nie tknie się:
- pomidorów
-flaków
-wątróbki
-pierogów
-śledzi
-sałatek
-surówek
-majonezu, ketchupu
-barszczu czerwonego
- chyba kalafoira ale tu nie jestem na 100 % pewna
- papryki zwykłej , w occie etp
-buraków
-marchewki gotowanej
- salcesonu
-ostatnio też kotletów mielonych
-zup owocowych ( zresztą ja sama się nie tknę tego )
Jak mi się przypomni to dopisze.. Bo jeszcze pare takich rzeczy jest ale teraz sobie nie przypomnę... _________________
Dołączył: 15 Paź 2008 Posty: 4014 Pomocy: 18 Skąd: Warszawa Data ślubu: 16.10.2010 Wiek: 25
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 2:20 pm Temat postu:
u mnie by było tego za dużo hihi
łatwiej napiszę co on zje
mój M. je:
-parówki
-przecier
-swojskie szynki
-szynkę drobiową
-kotleta
-ziemniaki ale tylko w postaci frytek
wszystko po za tym co wyżej to mój luby nie je _________________ www.klara-power.pl
"Kiedy kochasz, to dusza nie śpi
Kiedy kochasz, to wiesz, że żyjesz"
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 10, 11, 12Następny
Strona 1 z 12
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach