Forum ŚlubnePortal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
Wesele - przejdź na portal || Forum ślubne | Suknie ślubne | Komis sukien ślubnych | Zapowiedzi Portal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   
Go to
Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Przygotowania do ślubu

a co przed ślubem?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Talka

Talka jest offline 

Data ślubu: 28.08.2011

PostWysłany: Pią Kwi 15, 2011 2:12 am    Temat postu: a co przed ślubem? Odpowiedz z cytatem
Witajcie Smile

Pomyślałam, że wszystkim Pannom Młodym przyda się od czasu do czasu chwila relaksu, czy jak kto woli "odmóżdżenia" i dlatego chciałam Was zaprosić do obejrzenia filmików przedślubnych, które nagrywam wraz ze swoim Narzeczonym Smile to dla nas zabawa, ale też podzielenie się swoimi sposobami na spędzenie tego narzeczeńskiego czasu.

Jeśli macie ochotę to zaglądajcie od czasu do czasu Smile i będę wdzięczna za Wasze opinie lub sugestie Smile

oto adres ostatniego naszego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=1pdsymrCQWM&feature=player_embedded

a to adres w ogóle naszego bloga: http://nataliaimaciek.imf.pl/

Pozdrawiam!
Talka

Bridelle

Bridelle jest offline 

PostWysłany: Czw Sie 11, 2011 3:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
dzięki za link,w wolnej chwili napewno je pooglądam:) takich filmików jest też sporo na Youtube i polecam jako sposób "odmóżdżenia się" Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Weselezklasa

Weselezklasa jest offline 

PostWysłany: Pią Wrz 23, 2011 9:41 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Ja polecam głównie to śmieszne filmiki,które mają nas odstresować przed ślubem i pokazać,ze to wszystko nie jest jednak tak trudne i ciężkie jak może się wydawać. Ten powyższy bardzo mi się spodobał Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz czytać tematy