Hmm, myślę, że jakoś tyle co mielony, bo pieczarki mają niewiele. No i można by doliczyć jakieś 1/10 jajka na jednego takie pieczarka A mielone zawsze można sobie zmielić z jakiegoś chudego mięska Moja teściowa ma małe gospodarstwo, to zawsze mielone robi z łopatki wieprzowej i dodaje trochę królika i kurczaka, czasem wołowinki. _________________ [url=http://www.maluchy.pl][img]http://suwaczki.maluchy.pl/li-60286.png[/img][/url]
[quote="duraverita"]Hmm, myślę, że jakoś tyle co mielony, bo pieczarki mają niewiele. No i można by doliczyć jakieś 1/10 jajka na jednego takie pieczarka A mielone zawsze można sobie zmielić z jakiegoś chudego mięska Moja teściowa ma małe gospodarstwo, to zawsze mielone robi z łopatki wieprzowej i dodaje trochę królika i kurczaka, czasem wołowinki.[/quote]
ostatnio też tak robię: takie mielone pół na pół. mieszkam mięsko z łopatki z piersią z kurczaczka. są naprawdę dobre
[quote="SophieLee"]Ja własnie najcześciej robię mielony takie mieszane. A pieczarki dodaje też do gulaszu, u mnie to jest ulubiony gulasz w domu, polecam.[/quote]
nigdy tego nie próbowałam, ale wszystko przede mną. na pewno się skuszę
Farsz: pieczarki podsmażyc z cebulką, dodać starty żółty ser i ewentualnei natke pietruszki i do naleśników; krokiety można opanierować i zamrozić; smażyc dopiero po rozmrożeniu przed podaniem - pycha. _________________ [img]http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6hdge6gfv22lz.png[/img]
Farsz: pieczarki podsmażyc z cebulką, dodać starty żółty ser i ewentualnei natke pietruszki i do naleśników; krokiety można opanierować i zamrozić; smażyc dopiero po rozmrożeniu przed podaniem - pycha.[/quote]
krokiety z pieczarkami i żółtym serem są pycha! ale nigdy nie dawałam do nich natki pietruszki.
zaawsze je podaję z czerwonym barszczem
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach