jak zostanie to się nie zmarnuje - weźmiemy na sesję w plenerze, pewnie jacyś znajomi wpadną ogólnie lepiej żeby zostało niż brakło _________________ impossible is nothing...
razem możemy wszystko
u nas poszło 14 butelek wina... było go więcej, ale wiedzieliśmy, że będzie wypite, ponieważ nasze znajome piją tylko wino, dlatego też wiedzieliśmy ile jakiego mniej więcj kupić a to co zostało się nie zmarnowało.
ja juz nie pamietam ile kupilismy - z 10 albo 12 butelek... i do tego taki 3litrowy albo cos kolo tego baniaczek Carlo rossi. kilka butelek zostało, z pol baniaczka tez _________________ http://www.emenemsy.blogmamy.pl Róż jest jak trzydniówka - tego się nie leczy; trzeba przez to przejść
hmm ja właśnie nie wiem jak to wyliczyć my robimy obiad weselny na 90 osób - policzyłam ,że do obiadu 30% poprosi o lampkę wina - więc kupię co najmniej 15 butelek chciała bym ab do gości przed podaniem obiadu podeszły kelnerki i pytały jakie wino podać Tym bardziej ,że wódki raczej nie planujemy zbyt dużo bo to skromny obiad..a nie wesele _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : Poprzedni1, 2, 3 ... 34, 35, 36
Strona 36 z 36
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach