Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 2717 Pomocy: 5 Skąd: Kraków Data ślubu: 9 lipiec 2011 Wiek: 25
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 12:18 pm Temat postu:
W Krakowie też nie ma, jakby była, to nasza wybrana cukiernia miałaby niezłą konkurencje. _________________ Moje inspiracje: Ślubne i Dziecięce Nowe notki! Zapraszam!
Nasz szczęśliwy dzień: Zdjęcia, Filmowa zapowiedź, Teledysk
Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 2717 Pomocy: 5 Skąd: Kraków Data ślubu: 9 lipiec 2011 Wiek: 25
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 12:23 pm Temat postu:
Wszystko i tort i tort pana młodego i slodki bufet zamawialiśmy w cukierni Kasia na Kazimierzu. Wywiązali się z zadania idealnie.
A tort pana młodego wyglądał tak, to było ich najtrudniejsze zadanie i wywiązali się całkiem nieźle.
ja już chyba pisałam kiedyś - robi wrażenie, faktycznie, ale myślałam że "z twarzy" będzie groźniejszy, tak sobie go jakoś wyobrażałam _________________
manga26 napisał:
Fajne związki nie polegaja na braku kłótni tylko na umięjetnosci gadania ze soba
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 1:08 pm Temat postu:
Yzma pierwsza wersja twarzy była groźniejsza, taka bardziej krwawa ale nie wyglądała dobrze. Dlatego tak zmieniliśmy. _________________ Moje inspiracje: Ślubne i Dziecięce Nowe notki! Zapraszam!
Nasz szczęśliwy dzień: Zdjęcia, Filmowa zapowiedź, Teledysk
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : Poprzedni1, 2, 3 ... , 71, 72, 73Następny
Strona 72 z 73
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach