cóż za desperacja
nie masz koleżanek, z którymi mógłbyś wyjść się pobawić? bo takie ogłaszanie się na forum ślubnym i to za darmo jest co najmniej dziwne
btw. w życiu nie wzięłabym na imprezę obcego faceta, bo cholera wie jak się będzie zachowywał i czy wytrzymałabym w jego towarzystwie chociaż godzinę _________________ impossible is nothing...
razem możemy wszystko
a po przeczytaniu tekstów tego "pana" wiem, że nigdy bym go nie wzięła na żadne wesele. Jeśli byłabym tak zdesperowana, że musiałabym szukać na siłe, to już chyba wolałabym komuś zapłacić a jeszcze lepiej pójść sama _________________
cóż za desperacja
nie masz koleżanek, z którymi mógłbyś wyjść się pobawić? bo takie ogłaszanie się na forum ślubnym i to za darmo jest co najmniej dziwne
btw. w życiu nie wzięłabym na imprezę obcego faceta, bo cholera wie jak się będzie zachowywał i czy wytrzymałabym w jego towarzystwie chociaż godzinę
Desperacja? cóż za omylne stwierdzenie...
poprostu chęć niesienia pomocy za darmo
Widzę że macie po parę tysięcy postów tu nabitych.. szacunek - ja się nie dam w to wciągnąć. Tkwijcie tu, żegnam
słusznie przeżyjemy bez Twojego towarzystwa na forum , choć faktycznie troszkę się uśmiałam więc niosłeś nieco pomocy za darmo bo śmiech to zdrowie
widzę, ze ktoś tu chyba uważa nasze forum za jakąś sektę- nie dam się wciągnąć. Wow, gratuluję siły woli, słusznie robisz, ze uciekasz już teraz, bo może zostałbyś wessany w naszą pajęczą sieć, spędzałbyś coraz więcej czasu tutaj, potem nie mógłbyś bez tego żyć, zapomniał o normalnym świecie i jeździł po całej Polsce szukając foremek, bo ta sekta tak właśnie działa. Potem zaczniesz nam przekazywać swoje pieniądze... a następnie będziesz wyrzucony z forum
Yzma, dziękuję za propozycje, może kiedyś skorzystam. Ale na najbliższe wesele (20 sierpnia) wybieram się z przyszłym małżem ale co z tego skoro i tak się spotkamy i poproszę Cię do wolnego _________________
widzę, ze ktoś tu chyba uważa nasze forum za jakąś sektę- nie dam się wciągnąć. Wow, gratuluję siły woli, słusznie robisz, ze uciekasz już teraz, bo może zostałbyś wessany w naszą pajęczą sieć, spędzałbyś coraz więcej czasu tutaj, potem nie mógłbyś bez tego żyć, zapomniał o normalnym świecie i jeździł po całej Polsce szukając foremek, bo ta sekta tak właśnie działa. Potem zaczniesz nam przekazywać swoje pieniądze... a następnie będziesz wyrzucony z forum
ekhem..... a tak nie jest?
Cytat:
Yzma, dziękuję za propozycje, może kiedyś skorzystam. Ale na najbliższe wesele (20 sierpnia) wybieram się z przyszłym małżem ale co z tego skoro i tak się spotkamy i poproszę Cię do wolnego
trzymam za słowo _________________
manga26 napisał:
Fajne związki nie polegaja na braku kłótni tylko na umięjetnosci gadania ze soba
Yzma, trzymaj trzymaj ale uprzedzam- ja prowadzę. Ponoć dobrze, zdecydowanie prowadzę tak na kursie tańca usłyszałam jak raz na wieczorku dla zwały koleżankę do samby pociągnęłam _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach