my z atrakcji na weselu planujemy oczywiscie slot wiejski i barmana - to z takich w miare oczywistych
a poza tym chcemy w momencie wychodzenia z kosciola zostal obsypani platkami roz, a w trakcie pierwszego tanca chcemy miec taka maszynke do robienia baniek mydlanych - pieknie to wyglada na filmie...
myslimy takze by ok polnocy wypuscic ok 10 tych chinskich lampionow...
acha no i jeszcze podziekowania dla gosci - chcemy na talerzach polozyc takie male sliczne "woreczki" w srodku z czekoladkami a'la rafaello czy cos .. _________________ carpe diem...
Stół wiejski bardzo fajnie sprawdza się na każdym weselu,wiem coś o tym:) A co sądzicie o czekoladowej fontannie? Widzieliście kiedyś coś takiego? Na mnie zrobiła duże wrażenie.
Jeżeli zapraszacie gości z dziećmi, to świetną sprawą jest zorganizowanie dla nich opieki i rozrywki. dzieciaki fajnie się bawią, a rodzice mają chwilę spokoju be dziecka na kolanach u nas się sprawdziło - i wszyscy byli zadowoleni
Skopiowane z jakiejś tam strony.
Czy nie uważacie, że te wymienione atrakcje to już lekka przesada
Teraz ja wymienię conieco:
- loty balonem ( z młoda para na pokładzie )
- spadochroniarze z kwiatami wprost pod kościół ( zależy od miejscówki )
- helikopter ( samolot ) a na pokładzie tysiące płatków...które w odpowiednim momencie zobaczą świat
- wesele na statku?
- slub w plenerze
- szczudlarze przebrani za anioły, którzy zabawiają gości, dzwonia dzwoneczkami, sypią confetti, ryżem, płątkami etc...
- pieski w ubraniach ślubnych ( ona i on )
- szcztuczne ognie chociaż tak standardowe ale naprawde niesamowite!
- pokazy tańców ( rozne style, 1 para, dwie lub cały zespół )
- ......... ok, więcej pomysłów nie sprzedaję _________________
zestawienie-->http://forum.wyjdzzamnie.pl/asia-i-michal-10092011-prezentacja-vt6332.html?highlight=
Dokładnie. Wesele to jakiś jarmark czy co? I przebrane pieski ? Wyobraziłam sobie takie małe pchełki ubrane za parę młodą i aż mi został rogal na twarzy _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : Poprzedni1, 2, 3 ... 50, 51, 52
Strona 52 z 52
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach