Wysłany: Sro Mar 26, 2008 12:06 pm Temat postu: bielizna slubna
nie wiem czy ten temat juz byl poruszany wiec jak sie powtarza to usune...
jaki macie pomysl na bielizne?? bo ja juz sama nie wiem... chyba cos w tym stylu ale chodzi mi po glowie tez gorsecik... a no i piszcie co na noc poslubna???
ja tez czegos takiego szukam bardotka,pas do panczoch i majteczki ale nie stringi nie cierpie ich,kolor bialy,tutaj nie znalazlam bialej maja piekna w kolorze eckri ale biala nie ciekawa.moze w polsce w triumfie bo tam zawsze kupuje. _________________
dla mnie gorset tak romantycznie sie kojarzy...ale raczej odpada bo dwa na raz ( suknia z gorsetem + gorset z bielizny) wiec moze rzeczywiscie na noc poslubna sobie kupie _________________
Dołączył: 18 Gru 2007 Posty: 6038 Pomocy: 18 Skąd: Czerwionka-Leszczyny Data ślubu: 28.04.2009 i 25.07.2009 Wiek: 29
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 12:30 pm Temat postu:
Joasia, śliczna ta bielizna, którą wkleiłaś! Ja już wiem, że gorset pod suknię u mnie odpada - za ciepło by mi było, ale na noc poślubną jak najbardziej. Jeśli Ty masz suknię z gorsetem, to faktycznie drugi gorset nie pasuje. _________________ Kochamy Cię, Bogusiu!
Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15121 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 2:03 pm Temat postu:
nie ma, ale są też fajne i interesujące rzeczy i nie chodziło mi o to, że ten temat jest _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 26019 Pomocy: 23 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23 czerwca 2007 Wiek: 33
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 2:18 pm Temat postu:
Rasadu napisał:
a bielizna na noc poslubna i na święta się bardzo rózni od ślubnej
moja bielizna na noc poślubną się nie różnila od tej slubnej, bo uważałam za zbędne przebieranie się w inną... moja pod suknią była na tyle śliczna, że nie widziałam potrzeby ubierania innej... poza tym nasza noc poślubna zaczęła się od przyjazdu do hotelu w sukni ślubnej, więc trudno, żebym tam zrzucała szybko suknię i przebierała się w inna bieliznę _________________
Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 1341 Pomocy: 1 Skąd: Poznań Radom Data ślubu: 02.08.2008 Wiek: 25
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 3:02 pm Temat postu:
Ja będę mieć tylko figi/stringi i pończochy, uknia tył ma półprzezroczzty więc standardowy biustonosz nie wchodzi w grę, więc w gorset wszyte będą specjalne miseczki (pani w salonie powiedziała, że zawsze tak robią przy tym modelu)
Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 8004 Pomocy: 9 Skąd: :) Data ślubu: 7 czerwiec 2008 rok :-) Wiek: 28
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 5:41 pm Temat postu:
Ja sobie wczoraj kupiłam ślubną bielizne,biała oczywiscie i jest śliczna.Za biustonosz dałam 99 zł za figi ok.40 z,ale stringów nie chciałam Tak mi się podoba _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 60, 61, 62Następny
Strona 1 z 62
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach