Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 2449 Pomocy: 3 Skąd: Wrocław Data ślubu: 24.07.2010 r. Wiek: 28
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 7:09 am Temat postu:
amariss napisał:
wcale nie wyglądają na sklejone
a że nie wyglądają tak jak naturalnie kręcone włosy to chyba logiczne
no nie do końca logiczne, bo wszystko zależy od tego, jaki efekt chcesz uzyskać i tak Ci fryzjerka zrobi, oczywiście biorąc pod uwagę jak podatne na skręt są konkretne włosy _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 2:55 pm Temat postu:
Dzięki Anisek, jestem spokojniejsza
a loki ladne, wiadomix, że jak nauralne proste to trzeba porządnie utrwalic, ale mi sie takie też podobają _________________
Byłam dziś u fryzjerki i tak wyszło, że pani pokazała mi jaką zrobiła fryzurkę jednej dziewczynie i juz wiem, co będę mniej więcej miała Bałam się włosów tak trochę puszczonych, ale ufam jej, bo cuda z moimi włosami robi
Nie znalazłam w necie takiej fryzury jak ona mi pokazała, to tylko trochę przypomina. Będą tak puszczone na lewe ramię (mam 1 asymetryczne ramiączko na prawym ramieniu), ale tył inny. Będą też pokręcone, ale w inny sposób (wiem, ciężko to sobie wyobrazić)
Niemożebne Takiej jak mi fryzjerka pokazała to ja nie widziałam jeszcze Ta jest tylko trochę podobna, tył jest inny, takie kilka zaplecionych, skręconych i koncentrycznie schodzących no nie wiem jak to nazwać troszkę jak dredy, ciężko powiedzieć.
Cholera, zacznę się bac, że jest jakaś więź duchowa między nami _________________
Po takim opisie nikt nie będzie wiedział Ale nieważne, ja widziałam, fryzjerka mi jescze pożyczy płytę z tego wesela. Ale jest tak puszczona na bok jak ta.
Niektórych rzeczy nie da się opisać- moja mama opisała to jako warkoczo dredy i w ogóle nie umiałam sobie wyobrazić, co to jest. Tak samo siostra mojej koleżanki mówiła jej, że pomalowała pokój na kolor "kawa z mlekiem z malinami" i Aga nie mogła sobie wyobrazic, jak to wygląda, a jak zobaczyła, stwierdziła, że rzeczywiście kawa z mlekiem z malinami.
Są więc rzeczy, których opisać się nie da i fryzury, które się fizjonom nie śniły _________________
Nie miałam telefonu, a ona mi jedynie prywatne foty pokazała Ale jesli będę miała płytę, to zrobię zdjęcie choćby ekranu z tą fryzurą _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach