Lubie ładne rzeczy, a ona dla mnie jest piękna Na co dzień wolę kolorową biżuterię, ale do sukienki lub do eleganckiego stroju właśnie takie cuda noszę. _________________ PRYWATNE ŚLUBNE ZESTAWIENIE LITEONY GALERIA ŚLUBNA
Dziękuję A tak w ogóle ta lista nie jest kompletna , bo np nie ma , że jest sklep w Toruniu na szerokiej, a tam właśnie widziałam. Ponadto można ją u znaleźć u tego sprzedawcy, którego rzeczy na allegro zamieściłam w linkach. Jest ona też w zestawieniu u liteony
Dziękuję również za Twoją radę co do kolczyków, pewnie poszukam coś w takim stylu, ale jak się uda, to tańszych W tych kompletach co wrzuciłam, niektóre są trochę w tym stylu[/b] _________________
Choć zawsze marzył mi się kwiat we włosach, to teraz mam wątpliwości, czy mogę sobie na nie pozwolić przy welonie hiszpańskim. Za to przeglądając biżuterię natknęłam się na takie wkrętki do włosów.
Wkrętki są świetnie,naprawdę łądnie prezentują się we fryzurze.
Miałam kilka razy,moja siostra na swoim ślubie też ,tylko ze całe kryształowe.
Ja też chciałam te wkrętki,ale zrezygnowałam na rzecz żywej rózy
POLECEAM.! _________________
No ja bym najbardziej chciała właśnie żywą różę/ kantadeskę (zależy jakie kwiaty wybiorę), ale usłyszałam, że jak mam ozdobny welon to nie powinnam, bo to za dużo. Teraz sama już nie wiem Myślałam jeszcze o jakiejś innej ozdobie z perełkami, ale te wkrętki naprawdę mi się podobają, pasowałyby do reszty biżuterii, jaką bym chciała, ale żywej róży to nie zastąpi. W związku z tym sama nie wiem, coraz więcej pomysłów i wątpliwości _________________
Stefcia też zależy jaki ten welon jest, czy jakiś skromny, czy bardzo ozdobny, jak skromny to wydaje mi się, że spokojnie taka róża, czy inny kwiat będzie Ci pasować, a wkrętki są urocze
Absynt w moim zestawieniu możesz zobaczyć- w jednym zdjęciu w odbiciu w lustrze go widać. W każdym razie jest on ozdobny, ma koronki, naszywane kryształki czy cekinki już nie pamiętam
Yzma, ja również nie byłam przekonana do hiszpańskich, byłam pewna że będę mieć mgiełkę Wydawały mi się zbyt ozdobne i pretensjonalne niekiedy przez te koronki.
Dopóki nie kupiłam sukni i nie założyłam do niej welonu
Wtedy już wiedziałam, że ten i żaden inny do mojej sukni
A właśnie te wkrętki tak mnie zauroczyły, że nabrałam ochoty by je założyć. Ale nie wiem czy by były zbyt widoczne w jasnych włosach. _________________
no w jasnych włosach mogą nie być aż tak widoczne ale myślę że mimo wszystko będzie je widać. Ja bym założyła. Skąd je w ogóle masz? Allegro? daj namiar!
ja jednak mimo wszystko będę miała chyba zwykły.... no i koniecznie długi! _________________
manga26 napisał:
Fajne związki nie polegaja na braku kłótni tylko na umięjetnosci gadania ze soba
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach