Mi i tańsze i droższe się podobają, ale przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku, że i tak większość z nich wyląduje w śmietniku. Bardzo podobają mi się te, a kosztują 1,10zł za sztukę Myślę jeszcze nad wkładką z wierszykiem.
ja to bym nawet wolała jakieś tańsze chociaż te mnie zachwyciły od pierwszego wejrzenia, ale dla M wszystkie inne wyglądały tak samo i tylko te chciał i żadne inne
a mnie cieszył bardzo ten jego upór a potrzebujemy dokładnie 43 zaproszenia - kupujemy 50 na wszelki wypadek.
Potrzebujemy też kilka zawiadomień dla partnerów handlowych M, ale przy tych naszych nie ma takiej opcji
mam nadzieję że ten sprzedawca zgodzi nam się sprzedać 5 z innego wzoru i wysłać za jednym zamachem, bo ogólnie 5 sztuk na all jest traktowane jako próbka i wysyłane z przykładowym tekstem...mam nadzieję że uda nam się dogadać _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 12:37 pm Temat postu:
śliczne u nas było to samo - Szymon wybrał drogie, ja chciałam tanie, ale ostatecznie kupiliśmy droższe i w sumie jestem chyba zadowolona _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach