Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 8:01 pm Temat postu:
ja mam w organzowych woreczkach czekoladowe Trufle Poznańskie. Woreczki sa białe a przewiązane sa czekoladowa wstążeczka i na jażdej jest bilecik dziękczynny _________________
a ja właśnie chciałabym coś innego niż słodycze bo goście i tak dostaną ciasto...ale jakoś pomysłów nie mam. Jeden miałam to nikt mi nie napisał co myśli _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 8:08 pm Temat postu:
a jaki? mnie to się na poczatku tez chciało wymyslac, ale teraz to juz mam to gdzies, bedzie ciasto, cukierek, a potem sie wysle płyte z filmem _________________
nie wiem czy to nie wieśniackie? te zasady mi się podobają... bo ja mam czasem takie głupie pomysły i trzeba mi je wybijać z głowy i naprowadzać na lepszy trop _________________
ja tez chcialam takie miec, ale po dluzszym zastanowieniu odpuscilam. Mialam cykora ze sie duza czesc gosci obrazi, bo niektore sa takie bym powiedziala, lekko kontrowersyjne. Ale napewno to cos innego niz cukierki czy migdałki. Tylko czy goscie tego nie pyrgną w kąt po weselu? _________________ http://www.emenemsy.blogmamy.pl
ja tez chcialam takie miec, ale po dluzszym zastanowieniu odpuscilam. Mialam cykora ze sie duza czesc gosci obrazi, bo niektore sa takie bym powiedziala, lekko kontrowersyjne. Ale napewno to cos innego niz cukierki czy migdałki. Tylko czy goscie tego nie pyrgną w kąt po weselu?
tekst można zmienić, ja chciałam wyrzucić to żeby nie wynosić niczego z wesela goście z mojej strony się nie obrażą na pewno nie wiem tylko jak z tymi od Mariusza _________________
Właśnie papierowe podziękowania mogą wylądować w śmietniku albo w szufladzie. Ktoś wcześniej pisał (nie pamiętam kto ) że kombinuje aniołki czy inne figurki z gipsu dla gości, to jest świetny pomysł na pewno zostanie na zawsze _________________ PRYWATNE ŚLUBNE ZESTAWIENIE LITEONY GALERIA ŚLUBNA
liteona no właśnie u mojego kuzyna były te gipsowe aniołki i większość gości w ogóle ich nie zabrała ze sobą popatrzyli, przeczytali liścik, i zapomnieli _________________
To kiszka
My doszliśmy do wniosku, że nie będziemy robić żadnych podziękowań dla gości. Przygotujemy tylko ciastka w pudełkach dla każdego _________________ PRYWATNE ŚLUBNE ZESTAWIENIE LITEONY GALERIA ŚLUBNA
Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 1633 Pomocy: 3 Skąd: Bory Tucholskie Data ślubu: 25.12.2010 Wiek: 23
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 10:12 pm Temat postu:
U mojego brata wzięło może z 60% gości prezenciki do domu, więc my postanowiliśmy,że takie małe upominki zrobimy, ale dla tych, którzy przyjdą na mszę.Goście dostaną po prostu ciacho do domu _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : Poprzedni1, 2, 3 ... , 16, 17, 18Następny
Strona 17 z 18
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach