Wysłany: Czw Lip 01, 2010 12:44 pm Temat postu: Zdjęcia przez internet - wykonywanie odbitek
Odkąd mam aparat cyfrowy, nie mam ani jednego zdjęcia w albumie... A, że jestem sentymentalną osobą, która lubi wziąć album do ręki i oglądać zdjęcia mam pytanie...
Czy korzystałyście z usług oferowanych na allegro wykonania odbitek?
Możecie kogoś polecić?
zależy mi i na dobrej cenie i na jakości
podejrzewam, że do wywołania kilkaset zdjęć się uzbiera, dojdą do tego także ślubne _________________
ja wtedy zamówiłam u użytkownika fotofan3 na allegro i byłam bardzo zadowolona, potem zamawiałam u niego jeszcze kilka razy, ale teraz sprawdziłam i nie ma obecnie wystawionych ofert _________________
Wywołując zdjęcia należy zwrócić uwagę na jakim papierze bedą one wywołane. Osobiście polecam FUJI Crystal Archive SUPREME. Ten papier jest droższy, ale różnica jakości na jego korzyść jest widoczna.
Duża część odbitek w necie jest naświetlana na papierze FUJI Crystal Archive, ten papier jest tańszy i naprawdę widać, że jest gorszy - zwłaszcza jak odbijamy dobre zdjęcia np. ze ślubu.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach