Cześć
Szczerze to zaczerpnęłabym opinii przyszłych Państwa Młodych... Ślub cywilny chyba jest sam w sobie dość skromną uroczystością więc żeby nie wyszła głupia sytuacja że Świadkowie są ubrani jakby to był ich własny ślub.
Ja sama będę brała tylko ślub cywilny i zakładam dosyć skromna sukienkę. Myślę że stroje np balowe albo karnawałowe na moim ślubie były by lekką przesadą i nie czułabym się dobrze, tym bardziej że przyjęcie weselne odbędzie się przy grillu.
Myślę że będzie najlepszym rozwiązaniem, tym bardziej jeśli twoja druga połówka też będzie miała bordowe elementy. Ja dla siebie szukam sukienki w kolorze bardzo jasnego beżu, za kolano, coś takiego jak sukienka z pierwszego lub trzeciego zdjęcia i do tego marynarka.
Świadkowa moja chce sukienkę prostą w kolorze brązowym , wiązaną z tyły za szyją a długą również do kolana.
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 6245 Pomocy: 10 Skąd: Zielona Góra Data ślubu: 2008-09-27 Wiek: 32
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 11:37 pm Temat postu:
Będę świadkową u mojej koleżanki na ślubie cywilnym, później jest tylko w domu jakiś poczęstunek , no i mam problem co ubrać, szkoda mi wydawać na coś nowego.
Co powinnam ubrać na taki dzień? _________________ Dum Spiro Spero
Cioci najmłodsze Skarby:
mysle ze jakas sukienka/garsonka bedzie w sam raz. Teraz sa modne satynowe czy bawelniane princeski - moze masz taką w szafie, dobierz jakies fajne dodatki i gotowe.
A jesli nie, to moze jest jakis wolny grosik by zainwestowac w cos co bedziesz nosila pozniej na np imieniny czy urodziny?
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 6245 Pomocy: 10 Skąd: Zielona Góra Data ślubu: 2008-09-27 Wiek: 32
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 8:45 pm Temat postu:
Liziii napisał:
mysle ze jakas sukienka/garsonka bedzie w sam raz. Teraz sa modne satynowe czy bawelniane princeski - moze masz taką w szafie, dobierz jakies fajne dodatki i gotowe.
A jesli nie, to moze jest jakis wolny grosik by zainwestowac w cos co bedziesz nosila pozniej na np imieniny czy urodziny?
Dzięki za odpwoiedź
Problem się rozwiązał pożyczyłam od mojej siostrzenicy sukieneczkę, tylko muszę pod nią białą koszulę sobie dokupić
Tak w ogóle to nieźle z tą pozyczką, bo moja siostrzenica ma 15 lat _________________ Dum Spiro Spero
Cioci najmłodsze Skarby:
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach