Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 2143 Pomocy: 3 Skąd: Kraków NH/Woking UK Data ślubu: 24 kwietnia 2010 Wiek: 23
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 1:58 pm Temat postu:
w piątek jestem umówiona z księdzem żeby zanieś dokumenty ale mysza nie może iść ze mną, bo pracuje do późna... czy ja w ogóle załatwię coś sama? _________________ http://forum.wyjdzzamnie.pl/24042010-nasz-dzien-lithra-i-mateusz-vt5553.html
galeria ślubna
`nasze życia wirują jak kule w bębnie totolotka`
Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 20828 Pomocy: 64 Skąd: Radom Data ślubu: 10.10.2009 Wiek: 30
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 6:33 pm Temat postu:
Dokumenty możesz zanieść, dać na zapowiedzi, wziąć karteczkę na zapowiedzi u narzeczonego, odebrać karteczki do spowiedzi i poradni małżeńskiej itd itp
Tylko protokołu bez narzeczonego nie spiszecie ale to można zrobić nawet na dzień przed ślubem _________________
Ja wybiorę się na dniach do księdza i podpytam jak to wygląda. Gdzie nauki i ten kurs a poradnie, za rok będzie tyle załatwiania to chcę to zrobić teraz jeśli jest taka możliwośc. Można rok wcześniej odbyć nauki itd? _________________ PRYWATNE ŚLUBNE ZESTAWIENIE LITEONY GALERIA ŚLUBNA
Ah wszystko przed nami, my mamy tylko zarezerwowany termin w kościele. Nauki już się odbywają, ale nie pasowało nam chodzenie co niedzielę przez większość czerwca i cały lipiec, bo chcemy np do znajomych pojechac... Nie jedziemy nigdzie na dłużej w te wakacje i zostaja nam tylko weekendy, pewnie w październiku pójdziemy jak będa następne, lub w drugim kościele _________________
A jak to jest z aktem urodzenia? Urodziłam się w innym mieście niż teraz mieszkam i czy musze jechać tam, żeby dostać akt urodzenia, czy on jest już w tym urzędzie? _________________ PRYWATNE ŚLUBNE ZESTAWIENIE LITEONY GALERIA ŚLUBNA
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach