hah szczególnie fajna bo z ameryki:) ale rzeczywiście cudna, choć nie do końca w moim stylu. _________________ jeśli chodzi o salony sukien ślubnych ,katowice są dobrym miejscem do zakupu
2,3,4 - boskie chyba nie mogłabym się zdecydować na jedną z nich. Prawdopodobnie 2 lub 4.... 1 bardzo ładna, mój M uwielbia sukienki w takim kroju, ale mnie się zdecydowanie pozostałe bardziej podobają _________________
1-sza byla moin numerem jeden ale... tak sobie mysle ze moze lepiek kupic sukienke wktorej potem jeszcze bede mogla gdzies wyjsc...
i nie chce bialej wiec chyba wybiore ktoras z 2-4 4 jest slodka i w np pistacjowym kolorze albo brudnym rozy bylaby extra ... _________________ Asia
Asiu bardzo dobry pomysł ja początkowo chciałam białą na poprawiny, ale jak znalazłam swoją to stwierdziłąm że jest idealna bo będę ją mogła założyć jeszcze nie raz szukam teraz sylwestra na jakiejś sali żeby ją znowu założyć _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach