Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 11:02 am Temat postu: Zawieszki z Waszymi zdjęciami [druk w najbliższym czasie]
W najbliższym czasie drukować będziemy zawieszki na alkohol weselny. W związku z tym zbieramy zamówienia... im więcej tym taniej ze względu na to że mogą być drukowane inną metodą. Zawieszki z Waszym zdjęciem lub dowolnym obrazkiem który sobie wymyślicie.
Ceny podane są tam dla jednej pary tzn jeśli ktoś potrzebuje natychmiast to otrzymuje w takich cenach. W każdym razie u mnie w rodzinie (kuzynostwo) wszyscy mieli właśnie takie zawieszki i bardzo im się podobały. Gosciom również.[/url]
zawieszki sa super ale mam pytanko na butelke daje sie same zawieszki czy tez nakleja sie cos na butelke weselna bo zawieszki widze pierwszy raz i sa fajne. zawsze widzialam naklejki z wierszykami na butelke musze sie zastanowic i wrazie co wysle zamowienie do was
dzieki za tak szybki odpis chyba sie skusze na te zawieszki musze porozmawiac ze swoim Rafalem o tym. jak goscie to biora do domu to sie podoba i oto chodzi buziaki
Skąd: Inowrocław, teraz Gdynia Data ślubu: 04.09.2010 Wiek: 24
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 7:23 pm Temat postu:
Śliczna rzecz takie zawieszki.My w sumie jeszcze na nic sie nie zdecydowaliśmy.Nawet na salę,którą mamy zamawiać rzekomo juz w tym roku. _________________
"W maleńkiej obrączce uczuć świat cały.
Miłość, obowiązek, wzniosłe ideały.
Zawieszki są super na pewno skorzystam tylko za jakiś rok gratuuję pomysłu jak możesz to daj namiar na orinalne zaproszenia _________________ <a href="http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-38893.png">Mój suwaczek</a>
Skąd: Dworszowice Kościelne Data ślubu: 23.10.2010 Wiek: 28
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 11:44 am Temat postu:
Super pomysł,na pewno zamówię tylko wieczorkiem pogadam z moim M.I mam kłopot bo nie wiem ile zamówić......super że goście biorą do domu tak powinno być,znaczy że się podobają _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach