Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 3044 Pomocy: 6 Skąd: lubuskie Data ślubu: 29.05.2010 Wiek: 26
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 8:01 pm Temat postu:
Ja też bym napisała nowe.My mamy odwrotną sytuację,bo od kolegi żona odeszła (czemu się nie dziwię ),a zaproszenie z nią miał,więc jest wypisane na nowo _________________
Bez Ciebie nie ma mnie,z Tobą chcę osiągnąć kres
napisze nowe, tzn tylko wypisze, bo poza wydrukowanymi zaproszeniami zamówiłam jeszcze 4 wykropkowane do ewentualnego wpisania nazwiska, tak na wszelki wypadek. _________________
Ja właśnie dziś dostałam swoje zaproszenia. Iwszystko byłoby ok gdyby nie fakt że wstążeczka jest trochę ciemniejsza niż ta na próbce. Cholera!!!! Szkoda, bo tamta jaśniejsza wyglądała lepiej, ale cóż, będę udawać że tak miało być! Tylko Wy wiecie! Babka mnie przeprosiła i powiedziała że dostaniemy duży rabat na winietki. Ciekawe!?
Poza tym, tylko jedna wpadka, na zaproszeniu dla kuzyna Ł. było: z osobą towarzyszą. Więc musiała długopisem dopisać tą końcówkę co ją zjedli. Mam nadzieję że się nie pogniewa. A jak nie to wypiszę dla niego nowe bo też mamy kilka wolnych, wykropkowanych. _________________
Ja właśnie dziś dostałam swoje zaproszenia. Iwszystko byłoby ok gdyby nie fakt że wstążeczka jest trochę ciemniejsza niż ta na próbce. Cholera!!!! Szkoda, bo tamta jaśniejsza wyglądała lepiej, ale cóż, będę udawać że tak miało być! Tylko Wy wiecie! Babka mnie przeprosiła i powiedziała że dostaniemy duży rabat na winietki. Ciekawe!?
Poza tym, tylko jedna wpadka, na zaproszeniu dla kuzyna Ł. było: z osobą towarzyszą. Więc musiała długopisem dopisać tą końcówkę co ją zjedli. Mam nadzieję że się nie pogniewa. A jak nie to wypiszę dla niego nowe bo też mamy kilka wolnych, wykropkowanych.
kurde, az sie boje co zobacze w paczce jak przyjda mi moje zaproszenia _________________
Skąd: Lubelskie Data ślubu: 25.07.2009; 30.04.2011 Wiek: 28
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 9:49 pm Temat postu:
No a my, a raczej mój mąż właśnie dostał zaproszenie na wesele z rodziny z... osobą towarzyszącą. Niby się nie obrażam, ale jakoś tak głupio. Tłumaczyli się, że nie wiedzieli że się ożenił a i nazwisko było źle napisane ja moje to chyba każde będę po 10 razy sprawdzać _________________ Ślub cywilny:
Dołączył: 31 Lip 2009 Posty: 391 Pomocy: 1 Skąd: Warszawa obecnie Szkocja Data ślubu: 11 Czerwiec 2011 Wiek: 28
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 10:58 am Temat postu:
JA bym zrobila awanture! Ale to ja
Troszke sie martwie moimi zaproszeniami bo bede robic pewnie w Szkocji... Ciekawe jak im wyjda polskie 'krzeczki' Ale wszystko jest do przejscia... z wiekszym prawdopodobienstwem bledu... _________________ RAZEM MOZEMY WSZYSTKO
[quote="Ala ma psa"]JA bym zrobila awanture! Ale to ja
Troszke sie martwie moimi zaproszeniami bo bede robic pewnie w Szkocji... Ciekawe jak im wyjda polskie 'krzeczki' Ale wszystko jest do przejscia... z wiekszym prawdopodobienstwem bledu... [/quote
No i zaproszenia w Szkocji sa o wiele drozsze. Najtansze za funta na e-bayu. Wiem,bo sama chce dac kilka zaproszen dla szkockich znajomych. _________________
Dołączył: 31 Lip 2009 Posty: 391 Pomocy: 1 Skąd: Warszawa obecnie Szkocja Data ślubu: 11 Czerwiec 2011 Wiek: 28
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 5:08 pm Temat postu:
Ale tez inne i mozna znalezc perelki cenowe... Bylas na targach slubnych w Glasgow?
Jak dostane moje to Ci pokaze...Mnie sie podobaja w pudelku (jedno takie dostalam od kolezanki z pracy i sa super eleganckie i inne) wiec teraz zamowilam probke wlasnie takiego.
Oczywiscie znalazlam moje 'idealne' zaproszenia ale za £8 za sztuke!!!!!!!!!!!!! _________________ RAZEM MOZEMY WSZYSTKO
Wysłany: Czw Cze 03, 2010 8:38 am Temat postu:
Ale byly przesliczne, eleganckie, nie za bogate i idealnie wykonczone. IDEALY!!!
Tylko cena mnie tez powalila...
Ale widzisz, takie tez sa... _________________ RAZEM MOZEMY WSZYSTKO
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach