Kiedys wrzucalam zdjecie ale nie wiem czy ladnie upiete ale to moje loczki masz juz dostep do mojej galerii to mozesz zobaczyc tam chyba jest takie zdjecie a jesli nie to wkleje moze jeszcze jakies
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dzieki Madzialena:) wlasnie o te galerie Iza i Pawel to moja i tam sa moje zdjecia
nmzc _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Skąd: Opolskie - Nysa/ Śląskie Data ślubu: 8.05.2010 Wiek: 28
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 9:57 am Temat postu:
Izunia ja już te twoje zdjęcia widziałam i piękną masz fryzurkę ale ja nie mam takich długich i gęstych włosów, żeby zrobić taką piękną fryzurkę . _________________
ja znałam fajny zakład, ale zlikwidowali go.
na wizażu jest wątek o fryzjerach w lublinie..
zaraz Ci go znajdę.
mam http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=27727 _________________
IMPOSSIBLE IS NOTHING!! Użytkownik otrzymał punkt pomocy za ten post.
Anisek ja nie miałam kucyka, ona włosy na drugą stronę przełozyła i wsuwkami było to podpięte i tylko na lokówkę pokręciła A połowa była u góry upięta Mi się podoba ta fryzurka _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach