Biżuteria delikatna ale nie w moim guście. Nie lubię rubinów i naszyjników ogólnie
Sama też nie będę miała, ale zgadzam się z mondy ciekawie wymyślone i będzie ładnie _________________
Dziewczyny przejrzałam w necie propozycję biżuterii z cyrkoniami, ale jakoś mnie nie kręci. Zachorowałam na te rubiny Jeszcze w weekend pobiegam po sklepach, może coś mi wpadnie w oko.
co do biżuterii to wstępnie chciałam tylko białe złoto, ale teraz mam taką wizję
chętnie bym się pokusiła o trochę więcej czerwonych akcentów, ale chyba jestem za mało odważna
moim zdaniem suknia bardzo ładna.
pomysł z biżuterią też ciekawy, coś innego
co do cyrkonii to mam mieszane uczucia,wolałabym te rubiny _________________ czyli narzeczona Maćka:)
szukałam wzorów biżuterii ręcznie robionej którą mogłabym wykonać i nazbierało mi się "trochę" tego. Są to linki do różnych sklepów zagranicznych i się zastanawiam czy nie wrzucić tego na forum, bo często jest dylemat z odnalezieniem odpowiedniego wzoru, może dać dla inspiracji? sklepów jest sporo, wzorów dużo, niektóre połaczenia bardzo ciekawe
jak link z etsy.com ma w nazwie "shop" to znaczy ze jest do sklepu i wtedy widac rzeczy sprzedawane przez daną osobę, dłuższe linki są do konkretnych wzorów które akurat mnie interesowały. Więc jakimś rodzajem grupowania byłoby wybieranie tych linków z "shopem", bo każdy sprzedający zwykle ma swój charakterystyczny styl
szczerze mówiąc nie dysonuję czasem by przeprowadzić dokładne katalogowanie, wkleiłam te linki bo akurat sobie je zbierałam podczas moich poszukiwań i stwierdziłam że mogą być pomocne dla innych. Zawsze można sobie przeglądać 5 dziennie
Ostatnio zmieniony przez handmade4sale dnia Nie Mar 14, 2010 10:56 pm, w całości zmieniany 1 raz
wykonanie pierwszych dwóch kompozycji zależało by od możliwości namierzenia cyrkoniowych kul w złotej oprawie. W srebrnej są dużo łatwiej dostępne.
3i 4 opcja bez problemu, 5 wydaje mi się ze tez możliwa, tyle ze wolałabym zobaczyć większe zdjęcie, bo może źle zakładam z czego one są wykonane.
Co do ostatniej pary to ostatnio za mną chodziło nauczenie się robienia takich kul, namierzyłam wzory, więc akurat by się zgrało
Chciałabym zaznaczyć by wątek nie przerodził się w listę zamówień do mnie, bo nie to było moją intencją. Jeśli ktoś byłby zainteresowany jakimś wzorem może napisać mi priva i na pewno odpowiem na pytania.
Mam nadzieje że zdjęcia przydadzą się niejednej osobie
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach