Dołączył: 14 Sie 2008 Posty: 10482 Pomocy: 19 Skąd: Zduńska Wola Data ślubu: 05.06.2010 Wiek: 26
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 8:28 am Temat postu:
A ja kupiłam przez internet I to właśnie z tej stronki Wszystko pasuje idealnie.
Grunt, to się dobrze pomierzyć
A można przecież pochodzić po sklepach, poprzymierzać, zapamiętać, i wtedy zakupić to samo przez internet (jak się będzie bardziej opłacać). Ja nie miałam czasu na łażenie za stanikiem i gatkami i poszłam na żywioł _________________ Mistrzyni w "Kocham Cię Misiu"
Dołączył: 14 Sie 2008 Posty: 10482 Pomocy: 19 Skąd: Zduńska Wola Data ślubu: 05.06.2010 Wiek: 26
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 7:51 am Temat postu:
Anisek, ale ceny w sklepach bardzo sie różnią. I nie zawsze ta różnica miedzy zakupem w sklepie i w internecie wynosi kilka groszy _________________ Mistrzyni w "Kocham Cię Misiu"
ja bym chętnie kupiła komplet co manga ma z internetu ale tam jest gorset a na stronie nie podają jaki jest długi a ja jestem wysoka i różnie to może na mnie wyglądać. wlasnie musze znaleść go w jakims sklepie;) _________________
No mnie się zdarzyło, że za stanik w sklepie chcieli 120zł, a ja go kupiłam na stronie producenta w promocja za 36 zl _________________ Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 3:52 pm Temat postu:
Anisek napisał:
Madzia,a jaka może być maksymalna różnica cenowa?
Zależy co, jakiej firmy, w jakim sklepie (stacjonarnym) i na jakiej stronie (bo w różnych sklepach internetowych też są różnice) szukasz
Ja nie mam porówanania, bo kupowałam od razu przez net. Ale PiPaPo dała przykład _________________ Mistrzyni w "Kocham Cię Misiu"
Ale trzeba sprawdzać, bo widziałam też, że czasem coś na necie jest drożej. Jak wszędzie. _________________ Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 11:17 pm Temat postu:
fitella napisał:
ja bym chętnie kupiła komplet co manga ma z internetu ale tam jest gorset a na stronie nie podają jaki jest długi a ja jestem wysoka i różnie to może na mnie wyglądać. wlasnie musze znaleść go w jakims sklepie;)
Gamoniu, to może popros Mangę, zeby zmierzyła ... _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach