Mnie znajomy będzie projektował w formie plakatu na imprezę, jak będzie gotowy to Wam pokaże
Planuje plakat + bilet wstępu (tak jak na koncertach:) Zobaczymy jak wyjdzie, jak będzie źle to zacznę myśleć nad alternatywną )) _________________
Dołączył: 15 Paź 2008 Posty: 3990 Pomocy: 18 Skąd: Warszawa Data ślubu: 16.10.2010 Wiek: 25
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 5:41 pm Temat postu:
ja chyba takie dla znajomych zrobię
strasznie mi się spodobały hehe _________________ www.klara-power.pl
"Kiedy kochasz, to dusza nie śpi
Kiedy kochasz, to wiesz, że żyjesz"
he... te śmieszne z story są super;)
my szukając zaproszeń niestety czy też 'stety' patrzyliśmy na cenę... sami za wszystko staramy się płacić więc sami rozumiecie:) a że zaproszeń potrzebujemy 100szt. cena wtedy też jest znacząca ... były na allegro, jedne - śliczne, takie które naprawdę nam się podobały! ale cena od 4zł w górę... więc dla za drogo...
nasze będą takie:
mamy tylko lekko zmieniony tekst wewnątrz zaproszeń
wiem, być może nie są super eleganckie, i nie zachwycają, ale dla nas są najładniejsze spośród wieeeeeeeeeeeeeelu jakie widzieliśmy i w miarę tanie:)
Są bardzo fajne a gdzie kupowaliście ?? Ja też własnie patrze na cenę i żeby były jeszcze eleganckie. I tak później to ląduje w koszu więc nie ma co przesadzać z takimi wydatkami. _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach