My niestety mało romantycznie.
Kierowaliśmy się wolnym terminem sali, którą wybraliśmy, więc jest 25.09.2010,
ale to tydzień przed 7 rocznicą naszego poznania się, a trzy tygodnie przed 7 rocznicą naszej pierwszej randki:) _________________
a my wybraliśmy 23 październik z dwóch powodów- po pierwsze, w rodzinie mojego Skarba była taka tradycja, że wszyscy brali ślub jesienią a mi się to spodobało bo bałam się upałów a poza tym dzień wcześniej. tzn 22,10,2010 wypada 4 rocznica naszej pierwszej randki _________________
podoba mi się jesienny wystrój kościoła będę miała ciemnoczerwone i złote róże i bukiety z liści drzew...mam nadzieję że moja dekoratorka podoła zadaniu;) _________________
ja chcialam sierpien, ale wszystko bylo zajete, wiec zostrala nam jedna data w czerwcu i jedna we wrzesniu, ale "szefowa" powiedziala ze pomysli
i jak przyszla para wlasnie ta z 10 lipca to im nagadala ze w miesiacu nie ma R i takie inne glupoty noi mamy termin oni zdecydowali sie ostatecznie na czerwiec:D
My koniecznie chcieliśmy w czerwcu! A w związku z tym że na czerwiec były w "naszej sali" wolne już tylko 2 terminy - na 18 albo 25 - to wybraliśmy ten wcześniejszy _________________ "Miłość jest ślepa, a małżeństwo najlepszym okulistą."
mi kiedyś marzył się ślub wiosną, w kwietniu lub maju, no ale życie zweryfikowało moje plany pomijając inne względy do kwietnia 2010 nie udało by się uzbierać potrzebnych pieniążków a do 2011 nie chcieliśmy czekać _________________
My mieliśmy do wyboru dwie daty 13.08.2011 lub 20.08.2011.
13 - misiu mi się oświadczył
20 - zaczęliśmy być ze sobą na poważnie
Wybór padł na 20.08.2011 . A sierpień dlatego ,że ja się urodziłam w sierpniu i oboje kochamy ten miesiąc. Nie wyobrażam sobie innego miesiąca na wesele.
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach